2-3 éves kisgyerekeknek létezik már hangszeroktatás? Nem gondoltam volna, de mivel a kisfiamat a hangszereken kívül alig érdekli valamilyen játék, szertetném elvinni valamilyen rendszeres foglalkozásra.
nálunk 3 éves kortól vannak tulajdonképpen, mifelénk az ovik fakultatívak, már akkor kell választani.
így van zeneovi meg tornaovi meg mit tudom én, mi ez a kettő között vaciláltunk, vágül a torna mellett döntöttünk.
napi 1 óra az adott faktal való foglalkozás a plusz, a zene csoport ismerkedik a hangszerekkel, kipróbálhatnak mindenfélét már amennyire tudják, sok zenét hallgatnak, ilyenek.
ovin kívül én se tudok ilyen foglalkozást
Nem tudom, de kérdezősködj.
Mi kisfiunk is ilyen volt, imádta a zenét. 3 hónaposan már tudtam, mikor tök jó kedve volt, és bekapcsoltuk a karácsonyi zenét, ami szép volt, de meghatotta, és csöndesen elkezdett könnyezni. Hű mondom kapcsoljuk ki, hát mi lett vele ?. Ahogy kikapcsoltuk pár perc múlva visszakapta a jókedvét.
Aztán az edények következtek mikor már ücsörgött.
Végülis mi 4 évesen kezdtük el zongoráztatni imádta.
Most már 8 éves, többször szüneteltünk, mert a figyelmével van kis gondocska, de nagyon jó könnyen tanulja, megmarad neki minden amit eddig tanult. Kis szünetek után újrakezdjük ill. folytatjuk. Tökéletes hallása van.
Keressetek valamit, biztos lesz érzéke a zenéhez, hangszerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!