Hány éves kortól hagynád nyáron nagyszülőknél 1-2 hétre a gyereked?
Ha lenne lehetőségem, 3 évesen hagytam volna már. De rugalmasan - ha nagyon honvágya lenne mennék érte. Ha jó a kapcsolat, és foglalkoznak vele, jól elvan egy kisebb gyerek is.
Ovisként én is sokat voltam a nagymamámnál, igaz egyazon városban, és szerda+hétvége jött anyám látogatóba. Nagyon jó volt, visszasírom (a nyarakat és legfőképpen a mamámat) ...
Mamám egy városban lakott velünk, sose "nyaraltam" nála. Arra emlékszem, hogy "napközis" jelleggel reggel elmentünk a tesómmal hozzá, este már ő vitt sokszor vissza.
Keresztanyukám az, akinél nyaraltam is, de nem iskoláskorom előtt. 7 éves koromtól.
Na most: anyukám már beteg, anyósom egy városban van. 8 év alatt 1 éjszakát töltött a nagyobb egyedül nála, az is rosszul sült el, pedig szereti és nappal sokat együtt vannak.
Keresztszülőnk nincs.
Úgyhogy ez az élmény kimarad.
Messze nincs még gyerekem,
Akkor mire jó a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!