Veletlenul 66 centis jatek kiskonyhat rendeltem a 2 eves lanyomnak, nagyon kicsi lesz?
Figyelt kérdés
júl. 4. 13:09
11/14 A kérdező kommentje:
Mar atvettuk, a ferjem nezte a dobozt,hogy mik a meretek.. utana neztem meg a rendelesnel,hogy valoban 66 cm, nem ezt akartam hanem ugyan ezt a tipust csak magasabban. rossz linkre kattintottam.
júl. 4. 16:24
12/14 anonim válasza:
Sokba került amúgy? Ha igen, akkor fontolgatnám a visszaküldést.
Gyerekfüggő de sokan sokáig játszanak játékkonyhával. Szerintem egy 2 évesnek nem kicsi, de idővel egy 3-4 évesnek igen. Ha valami olcsóbb konyha eleinte jó lehet, aztán ha sokat játszik vele meg szereti le lehet nagyobbra cserélni, de egy drágábbat nem praktikus 2x megvenni nyilván.
13/14 A kérdező kommentje:
15 ezer volt postaval, szoval nem volt draga, a visszakuldese nem erne meg
júl. 4. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!