Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Veletlenul 66 centis jatek...

Veletlenul 66 centis jatek kiskonyhat rendeltem a 2 eves lanyomnak, nagyon kicsi lesz?

Figyelt kérdés
júl. 4. 13:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mar atvettuk, a ferjem nezte a dobozt,hogy mik a meretek.. utana neztem meg a rendelesnel,hogy valoban 66 cm, nem ezt akartam hanem ugyan ezt a tipust csak magasabban. rossz linkre kattintottam.
júl. 4. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Sokba került amúgy? Ha igen, akkor fontolgatnám a visszaküldést.

Gyerekfüggő de sokan sokáig játszanak játékkonyhával. Szerintem egy 2 évesnek nem kicsi, de idővel egy 3-4 évesnek igen. Ha valami olcsóbb konyha eleinte jó lehet, aztán ha sokat játszik vele meg szereti le lehet nagyobbra cserélni, de egy drágábbat nem praktikus 2x megvenni nyilván.

júl. 4. 18:31
 13/14 A kérdező kommentje:
15 ezer volt postaval, szoval nem volt draga, a visszakuldese nem erne meg
júl. 4. 20:46
 14/14 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Azóta?
júl. 5. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!