A 4 èves fiam folyamatosan hercegnönek szeretne beöltözni, minden nap szerepjátèkokat játszik, ami soràn vagy hercegnö vagy anyuka és mondja is , hogy ö làny szeretne lenni… Kèrdèsem azokhoz szólna akik voltak hasonló szituàcióban. Vàltozhat ez mèg?
Természetesen nem jelenti azt, hogy transznemű, és nyilván nem is zárja ki. De valószínűbb szerintem, hogy csak kísérletezik.
Arra kéne valamit kitalálni, hogy az óvodában ne szégyenítsék meg a szokatlan, de nem káros játéka miatt, se a gondozók, se a kortársak. De nem tudom, mit lehetne, főleg ami a gyerekeket illeti.
#9: Te nem érted, hogy a helyzetben szó sincs másságról.
A Kérdező direkt így teszi fel a kérdést, nyilván nem szűlő, nyilván hergelési céllal, csak nem ültünk fel rá.
Szerintem csak nem akarja direktbe kiírni, mert akkor lenne hergelés és lehurrognák..
Én a saját magam megnyugtatására megnézném azt a jóbarátok részt, amiben ross lánynak öltözött.. “Beácska teázik, azután meg táncizik”. Illetve kevesebb disneyt néznénk, ott ritkán kapnak szerepet a fiúk. Inkább Pixar filmek. Az én lányom vagy 4 éves korig azt sem tudta nagyon mi a hercegnő.
A vicces (Zorro, tűzoltó, stb...) válaszok arra vonatkoznak, hogy a kérdésed KOMOLYTALAN. Totál semmi probléma, most a gyerek éppen hercegnősdit játszik (talán ilyen mesét hallott), vagy Batmant, akármi ... Ettől senki soha nem lett még homoszexuális (mert nyilván erre a bugyutaságra vonatkozott a kérdésed).
És ha ő máris inkább nőnek érzi magát (ebben a korban egyáltalán nem valószívű), akkor mi van?
És ha homo (KÉSŐBB ki fog derülni), akkor mit tudsz tenni?! És miért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!