Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 4 èves fiam folyamatosan...

A 4 èves fiam folyamatosan hercegnönek szeretne beöltözni, minden nap szerepjátèkokat játszik, ami soràn vagy hercegnö vagy anyuka és mondja is , hogy ö làny szeretne lenni… Kèrdèsem azokhoz szólna akik voltak hasonló szituàcióban. Vàltozhat ez mèg?

Figyelt kérdés

júl. 3. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem jelenti azt, hogy transznemű, és nyilván nem is zárja ki. De valószínűbb szerintem, hogy csak kísérletezik.

Arra kéne valamit kitalálni, hogy az óvodában ne szégyenítsék meg a szokatlan, de nem káros játéka miatt, se a gondozók, se a kortársak. De nem tudom, mit lehetne, főleg ami a gyerekeket illeti.

júl. 4. 03:33
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

#9: Te nem érted, hogy a helyzetben szó sincs másságról.

A Kérdező direkt így teszi fel a kérdést, nyilván nem szűlő, nyilván hergelési céllal, csak nem ültünk fel rá.

júl. 4. 04:42
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem csak nem akarja direktbe kiírni, mert akkor lenne hergelés és lehurrognák..

Én a saját magam megnyugtatására megnézném azt a jóbarátok részt, amiben ross lánynak öltözött.. “Beácska teázik, azután meg táncizik”. Illetve kevesebb disneyt néznénk, ott ritkán kapnak szerepet a fiúk. Inkább Pixar filmek. Az én lányom vagy 4 éves korig azt sem tudta nagyon mi a hercegnő.

júl. 4. 07:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a koban semmit nem jelent ez, az én fiam minap azért hisztizett mert nem festettem ki az ő körmeit is (túl sokat van hozzá a szájába a keze és nem egészséges 2évesen). De ilyenkor még csak minket utánoznak, akár a család női tagjait is.
júl. 4. 07:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Anno a kisfiamnak mindig ki kellett festenem a körmét szép színesre, amikor magamnak manikűröztem otthon. Ma már 25 éves, nem trasz, és nem is meleg.
júl. 4. 10:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Unokaöcsém mindig ilyen jelmezeket akart hercegnő, cica stb. Elmúlt 20 éves. Nem meleg nem hord lány ruhákat. Kb 7 lehetett amikor már nem is akart ilyen ruhákat hordani akkor már azt mondta ő nem lány nem hord ilyet.
júl. 4. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú szerettem volna lenni, rövid hajam is volt, fiúsan öltöztem. Pedig akkor már 6-7 éves voltam. Rövid ideig tartott ez, nem lettem leszbikus. Egy 4 éves gyerek még fejlődésben van, ismerkedik, és teljesen normális, hogy szerepeket játszik. Vmelyik gyerek állatnak képzeli magát. Valószínűleg ez hamar el fog múlni nála.
júl. 4. 19:04
 18/18 SZTANN ***** válasza:
100%

A vicces (Zorro, tűzoltó, stb...) válaszok arra vonatkoznak, hogy a kérdésed KOMOLYTALAN. Totál semmi probléma, most a gyerek éppen hercegnősdit játszik (talán ilyen mesét hallott), vagy Batmant, akármi ... Ettől senki soha nem lett még homoszexuális (mert nyilván erre a bugyutaságra vonatkozott a kérdésed).

És ha ő máris inkább nőnek érzi magát (ebben a korban egyáltalán nem valószívű), akkor mi van?

És ha homo (KÉSŐBB ki fog derülni), akkor mit tudsz tenni?! És miért?!

okt. 20. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!