Támogatnád a vegánságot?
A vegánságot nem, az nagyon bonyolult, mindenféle plusz kiegészítő kell hozzá, nekem nincs energiám így főzni és foglalkozni vele.
A vegetáriánus életmódot igen, mert nem vagyok begyepesedett és úgy alkotok véleményt a táplálkozásról, hogy azért olvasgattam, tájékozódtam a témában, így tisztában vagyok vele, hogy hús nélkül is teljesen egészségesen képes fejlődni egy gyerek (akik itt nyomják az állati fehérjét, azok szerint hogy nem halt még ki pl. India hagyományosan vega társadalmi rétege?).
Mindenkinek joga van eldönteni, mit eszik, és mit nem, még a gyermekednek is majd később, ha abba a korba lép, hogy feléri ésszel.
Magyarázhatod Indiával, mindennel, nem ez ennek a lényege. TE azt eszel, amit TE akarsz. A gyereked meg azt, amit majd Ő akar.
12-es, itt arról van szó, támogatnánk-e, tehát feltehetően a gyerek akar így enni.
Ezt a döntési jogot meg hagyjuk már, ilyenje, tetszik vagy sem, nincs egy gyereknek semmiben. Ez csak egy sallang. Azt se szoktàk megkérdezni, akar-e fülbevalót babaként, akar-e megkeresztelkedni és templomba járni, akar-e inkább extra szűz olívaolajat és mandulát enni a krumplis tészta helyett. Meg azt is te döntöd el helyette, lehet-e tetoválása, hajtfestése 13 évesen, elmehet-e bulizni meg így tovább, pedig erre is lehetne mondani, hogy az ő teste ő döntése, és így tovább.
A francokat, úgyis a szülő dönt abban, amiben dönteni akar, legyen szó akármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!