Támogatnád a vegánságot?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen feltételekkel?jún. 26. 14:02
3/20 anonim válasza:
Szülés után nem tudtam nagyon főzöcskézni és alig ettem húst, és b12 hiányom lett, akkor tudtam meg hogy amúgy a vegáknak kéne ezt pótolni külön akkor.
Szerintem a vegyes táplálkozás a legegészségesebb, de próbálkoztunk korábban is az egyensúlyra törekedni.
5/20 anonim válasza:
Igen, támogatnám, megfelelő utánajárással, kiegyensúlyozott étkezéssel.
6/20 anonim válasza:
Gyerekeknek nem, amíg nincs kitalálva a teljes értékű proteinpótlás.
8/20 anonim válasza:
Majd ha a gyerek vegán akar lenni, vegán lesz. Ha nem akar, nem lesz. Milyen jogon döntünk a gyerekünk egészsége felőle, mert nekünk van egy meggyőződésünk? Az a mi döntésünk, nem az övé...
9/20 anonim válasza:
Igen. Feltételek: a szülő legyen vegán, úgy cseszik ki magával, ahogy akar, de a gyereket hagyja ki belőle, vegye a fáradtságot, és adjon neki teljes értékű (értsd: állati eredetű) fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!