Ha a lányodnak ilyen arcszerkezete lenne, támogatnád a plasztikában?
2023. máj. 13. 08:08
A kérdező szavazást indított:
Plasztika
Fogadja el magát
75 szavazat
1/20 anonim válasza:
Hát szerintem az utána kép rondább...
2/20 anonim válasza:
Az eredeti teljesen normális arc (szerkezet nélkül), az utána kép viszotn egyértelmüen borzasztó, messzirül látszik, hogy plasztika.
Amíg hallgatna rám, addig megpróbálnám lebeszélni erröl, ezzel teljesen tönkreteszi magát meg az életét.
3/20 anonim válasza:
Mi a baj az első arccal? Teljesen átlagos, nem csúnya.
5/20 anonim válasza:
Nem, nem támogatnam, ugyanis semmi baj egy ilyen "arcszerkezettel". Az első képen is csak baromi előnytelen a smink.
6/20 anonim válasza:
Nem látom a különbséget, csak az első képen borzalom a rúzs, meg sötétebbaz egész.
Ilyen láthatatlan probléma miatt hülyeség kés alá feküdni. Meg majd ha nagykorú lesz ráér.
7/20 anonim válasza:
Mi a baj az elsővel? Ha kicsit fogyna, ugyanilyen beesett pofija lenne, mint a második képen, de így is csinos szerintem. Szóval nem, nem támogatnám.
8/20 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egy ilyen kinezet a vilag vege lenne, de ha nem igy gondolja akkor szerintem igen!
9/20 anonim válasza:
Nem értem mi a gond ezzel. Az előtte kép egyébként is sokkal jobb mint az utána.
Mivel ez egy teljesen indokolatlan műtét lenne, valószínűleg a plasztikai sebész pszichológushoz fog küldeni. (egyik kollégám is így járt).
10/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Az első képen sokkal szebb. A kóros önbizalom hiányt meg nem támogatom. Ezekből lesznek azok, akiknek újabb és újabb plasztika kell, mert sose lesz elégedett. Amíg a felismerhetetlenségig összeszabdaltatja az arcát, meg persze az összes többi testrészét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!