Meddig "illik vagy jó" meztelenkedni a gyerkőc előtt?
Figyelt kérdés
Kisfiam van, 20 hónapos. Vele együtt fürdök, vagy utána fürdök, szóval sokat lát ruha nélkül. Nálunk sosem volt ebből gond.2 bátyám van. A fiatalabbik bátyám simán flangált előttem egy szál semmiben, bejött a fürdőbe amikor fürödtem és én is.(egybe van a WC-vel).Apukám ha fürdik szintén bemegyek és ő is ha én. Nálatok hogy van, vagy hogy tervezitek?2010. okt. 30. 22:46
11/12 anonim válasza:
Nálunk nem volt bujkálás, a bátyámat és az öcsémet simán láttam meztelenül, de aput serdülő koromtól nem. Hogyha véletlen mégis akkor kicsit zavarba jöttem. Szóval kb sztem a 10-12 éves korig nincs is ezzel semmi probléma. Én simán együttfürdök a párommal is, sőt a fiammal 2 hónapos kora óta mindig eggyütt fürdünk. Most 2,5 éves. A lányommal is együtt fürdünk majd, de csak addig a pillanatig mehet a meztelenkedés amíg nem látom, hogy érdeklődik a másik nem iránt, nehogy zavarba hozzam. Lány nőt láthat, de mondjuk akkor már az apját nem kellene.és fordítva is persze
12/12 anonim válasza:
A meztelenség nem tabu, hanem megvan mindennek a maga helye, és ideje. Így szokták meg, ez a természetes a gyerekeknek. Sztem nem gond, ha egy kis szemérmességre vannak szoktatva. Ez nem prűdség, hanem erkölcsösség kérdése inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!