Csak szerintem beteg ez már?
Feleségemmel 2 gyereket terveztünk. Mikor az első megszületett, orvosi műhiba miatt a méhét el kellett távolítani.
Hamar feldolgoztuk, lett egy egészséges gyerekünk, örülünk.
Jövő hónapban lesz 4 éves a fiunk.
Feleségem a mai napig szoptatja. Nálam már ez kiveri a biztosítékot, hisz már nem egy kisbabáról beszélünk.
Tegnap elvittem orvoshoz feleségemet. A doki megkérdezte, hogy terhes/szoptet-e, mert annak függvényében ír gyógyszert fel.
A válaszon lesokkolódtam.
Szoptat, de úgy fél éve nincs már teje...
Én erről nem is tudtam. Egy szóval sem említette nekem. (szexuális életünk van, ritka, de ott én sosem találkoztam tejjel, még a legelején sem)
Én 1 éve mondogatom neki, hogy totál abba kéne hagyni, hisz már nem kell neki. Nekem már valahogy a szexhez is eddig is rá kellett hangolódnom, de mióta tudom, hogy csak a puszta érzés miatt adja a gyerek szájába a mellét, nekem ez valahogy kiábrándító.
Simán elalszik az oviban is, mamánál is, velem is cici nélkül....
Most velem van a baj, vagy vele? vagy ezzel az egész helyzettel?
Én az este leültem vele, elmondtam neki ugyan ezt, azóta nem beszél velem.
Pszichológusra, terapeutára, párterápiára van szükségetek. A feleséged nem tud leválni. Hogy az okozza-e, hogy több gyereketek nem lesz, nos lehet. Nem dolgozta fel, így jön ki.
Sürgősen menjetek, te is, veled hiába nincs úgymond gond. Neked is meg kell tanulni a kommunikációt ilyen probléma esetén. Plusz a házasság egy csapat.
Azt gondolom, hogy vele. Viszont leírod, hogy végül is könnyedén vettétek a méheltávolítást, mert lett egy egészséges gyereketek. Azt gondolom, te talán könnyen túlléptél rajta, de párod valószínűleg nem és valószínűleg abból a tudatból, hogy neki ezt már nem lehet újra átélnie húzza el a dolgot ennyire.
Nem gondolom, hogy felfogtad mi történt vele és abból is látszik, hogy itt kitetted ezt a kérdést. Lelkileg biztos nem foglalkozol vele.
2!
Ennyiből honnan állítod, hogy nem foglalkozok vele lelkileg?
imádom az ilyen embereket, akik 5 mondat után biztosra kijelentenek ilyeneket.
Vele van a baj.
Az orvos erre mit válaszolt?
Köszönöm én is szeretem az olyan embereket akik kitalált történetekkel szórakoztatnak bennünket 😁
Érzéketlen írás, akár igaz akár nem.Ha valaki valóban szereti a pártja nem ide jön leírni ezt , így ahogy te tetted.
A legjobb barátnőm hasonló, ő is 2 gyereket szeretett volna, de a férje 1 után mondta, hogy ne legyen több. A barátnőm is nagyon sokáig szoptatott, ő meg is mondta, hogy emiatt, nem a gyereknek kell, hanem neki.
Nagy baja nem lesz amúgy a gyerekednek tőle, csak ha az élet más területein is "babásítja". De a feleségednek lelkileg nehéz elengedni a baba témát. Nem pont a beteges jelzőt használnám rá, sajnálom őt nagyon.
igen, nyilván itt minden kérdés kitalált történet, mind alá oda kell ezt böfögni.
Én is sajnálom, én is biztos vagyok benne, hogy itt éli ki magát, hogy nem lesz több.
Én már nem egyszer felajánlottam, menjen el pszichológushoz, vagy akár elmegyek vele én is. De mindig ugyan az a válasz, hogy kinevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!