Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ijedt meg a fürdéstől?

Miért ijedt meg a fürdéstől?

Figyelt kérdés
Elmentünk Lutzmannburgba, ami egy igazi gyerek paradicsom. Azt hittem, a fiam imádni fogja (2 éves), mert itthon is nagyon szeret pancsizni. Erre csak sírt, amikor a víz közelében mentünk. Nem akart homokozni sem, a lábát sem tette bele a vízbe, pedig mindent ki próbáltunk. Bementem előtte, játszottam, hívogattam. Hagytam, hogy saját maga fedezze fel a területet, de még engem is kihúzott a vízből, nem akart bejönni. Nem voltak sokan sem, üres volt a gyerekmedence. Nem értem, mi történt vele, pedig annyira szeret pancsolni?
2024. jún. 24. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Azért egy otthon a kádban/medencében pancsolás és egy vadidegen helyen óriási medencében ismeretlen terepen fürdés közt elég nagy különbség van.

Nem is értem, miért kell kiemelni, hogy Lutzmannburgba vitted. Vihetted volna Győrbe vagy mucsajröcsögére is.

2 éves. Szerinted hol értékeli még ezt?

Tök normális reakció részéről.

2024. jún. 24. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 15 hónapos és ugyanez volt a strandon. Itthon imád a kádban fürdeni. Ott kapaszkodott belém és nem akart a vízben lenni. Elfogadtam, hogy ő ilyen. A nagy élvezte apával a fürdést, mi sétáltunk a parton. A fiam mindig szerette a strandot is. A lányom mindenben félős. Talán majd változik, ha nagyobb lesz.
2024. jún. 24. 11:31
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es savanyú a szőlő vagy mi? 🤷🏻‍♀️ azért írtam le, mert ez kimondottan baba strand és meg így sem élvezte. És ez nekem egy kicsit csalódás, mert a kisebbik élvezte a vizet nagyon, de ezek szerint, nem tudunk strandra menni. Szeretném vele megszerettetni, de hogyan? 2-es köszi a választ, az én fiam amúgy bátor kisfiú, de a strandon egyszerűen leblokkolt. Jó lenne, ha megszeretné valahogy, valami tipp esetleg?
2024. jún. 24. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 2 évesen szerette a strandot...gyerek csúszda stb.

3 évesen meg csak a 30 cm mély vízbe mert bemenni...

4 évesen, jobb lett a helyzet: karúszó,úszógumi,úszószemüveg 😆

Aztán egyre jobb lett. Most 7 éves,szeret strandolni.

Szerintem változni fog. Ne erőltess semmit rá!

2024. jún. 24. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
nemhinném, hogy 1esnek savanyú a szőlő. Hanem tényleg nagyképűség ahogy leírtad.
2024. jún. 24. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Oke, akkor nem erőltetem. Marad az itthoni medence pancsizas. :(
2024. jún. 24. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Semmiképp nem erőltesd! Nekünk van itthon nagy medence és abban is fél. Majd változik, ha nagyobb lesz. A sétálást is élvezte a strandon, csak a fürdés hiánya miatt nem érezte rosszul magát. Új hely, új élmény. A fürdés így nekem is elmaradt, de nekem ő(k) a legfontosabbak, miattuk megyünk a programokra. Szuper volt a napunk fürdés nélkül is.🙂
2024. jún. 25. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kettes, nem fogom erőltetni többet, csak a kistesója miatt bánom, mert ő nagyon szeret pancsizni a strandon is.
2024. jún. 25. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!