Retteg a fürdéstől. Mit tegyek?
2,5 éves a lányom.
Utál ...sőt! fürdeni.
Ha csak szóba kerül, már ordít.
Ha véletlenül erről beszélnék délelőtt estig visítana.
Fél, retteg tőle, pedig nagyon szeretett fürdeni.
Ma fél6 körül, rájött miről beszélek, azóta ordít,hogy nem kell fürödni:((
Nagy krokodil könnyekkel sír.Semmi nem történt fürdésnél, eddig csak a hajszárítást utálta, de most már 2 emberes a fürdetés./pocakos vagyok így még nehezebb/
Nem tudom mit tegyek.Hiába mondom 1000x,hogy nem kell félnie,vagy hogy hajat nem mosunk akkor is az ordítás megy.
Tanácsokra lenne szükségem.Volt valakinél hasonló gond??
Szia!
Nm tudom nálatok mióta tart, nálunk is volt néhány ilyen nap, hogy kb. 2 perc alatt kellett lemosnom, mert úgy üvöltött, hogy belevrösödött, de 4 nap után visszaállt minden a régi kerékvágásba. Azóta semmi gond.
Mi is próbáltunk babát fürdetni egyött, stb. nem volt jó semmi. Magától elmúlt. Addig meg a 2 perces fürdés... sajna
17 hós kislány anyukája
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
3 hete tart ez nálunk.Próbáltam már kis kádban szobában, kis kádban a nagy kádban, mindenféle játékkal, de csak az ordítás.
Ma csak megmostam könyékig a kezeit az arcát, és ennyi.áj a derekam, a fejem totál káosz vagyok.Pedig nagyon utálom fürdés nélkül lefektetni, de ehhez most nincs türelmem,egész nap vizsgálatokon voltam a pocakossal, ott persze fürdött volna még a mosdóban is:))/majd átviszem a szomszédba:))))))))))))))))))/
Apa későn jön, így ma ennyi lesz a fürdés:((sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!