Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves fiúnak babakonyhához...

7 éves fiúnak babakonyhához kiegészítők?

Figyelt kérdés
Nem túl nagy már hozzá? A nővére babakonyháját imádja. Most kenyérpirítót és egyéb kiegészítőket kért. Vennétek elsős kisfiúnak?
jún. 20. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Ha azt szeretné. Lehet, hogy séf lesz a végén.
jún. 20. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vennék!
jún. 20. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Miért ne? Két fiam van, rendszeresen játszanak a kiskonyhával. A nagyobbik a játék kávéfőzőt szereti a legjobban (lidls verzió), a kicsi meg azt, ahol a gyümölcs "szétvágható", mert mágneses.
jún. 20. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Én nem vennék és szerintem túl nagy hozzá. Egy lányom van, 7 éves, az életkoránál dedosabb dolgai vannak, pl. Peppat és boribont néz, ami 3 évesnek való. Kiskonyhat nagyon szerette, de 5-6 éves kora óta már nem játszik vele és nem veszek bele kiegészítőt azóta.
jún. 20. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha aktívan játszik vele még, akkor simán
jún. 20. 18:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, veszek neki.
jún. 20. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es, bocs, de nem rajtad múlik, mit néz? és mi a gond a kiskonyhával 7 évesen? mit tartanál megfelelőnek?
jún. 21. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
7 Nem értem ezt a kotekedest. Legjobb szándékkal válaszoltam a kérdésre. Én se pontoztam le senkit, aki ajánlja, hogy egy 7 évesnek babakonyha kiegészítőket vegyen. Nekem más a tapasztalatom. 7 évesek a környezetemben már nem játszanak babakonyhaval. Ennyi. Baj hogy ezt látom, vagy ezt gondolom? A lányom szokásait azért írtam le, mert neki vannak azért inkább fiatalabb gyerekre jellemző szokásai. Pl. gagyi rajzfilmeket néz, nem a korának megfelelőt, de még ő sem játszik babakonyhaval. Hogy mivel játszik egy 7 éves? Változó, van aki legozik, vagy társas, kártyajáték, ovi nagycsoportban pl. az uno volt a menő, szerintem az inkább unalmas. Ettől függetlenül nyilván a kérdező azt vesz, amit akar. De ha már megkérdezi akkor olyan is valaszolhat, aki nem ajánlja, nem igaz?
jún. 21. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as, nem kötekedem, érdekelt a véleményed :D

jún. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!