Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen kaptad életed...

Hány évesen kaptad életed első telefonját, ill. hány évesen ültél először számítógépnél? És a gyerekeidnek hány éves kortól engednéd ezeket?

Figyelt kérdés
A különbségre vagyok kíváncsi, hogy melyik generáció hány évesen kezdte ezeket

jún. 15. 10:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
71%

Számitógépnél nem tudom, valami ősi számítógépen, fekete háttéren naranccsárga betűk ha jól emlékszem volt egy játék, azzal játszottam.

A mobiltelefon más tészta. Amikor 8 voltam, akkor kezdtek megjelenni és akkor is úri huncutság volt. 10 voltam, amikor a felnőttek között a családban megjelent, egy háztartásban volt általaban 1 mobil.

12 voltam, amikor megkaptam életem legelső telefonját, amin sms-t küldtél és hívtál, talán csengőhangot is csinálhattál.

13-14 éves korom körül pedig megkaptam életem első kamerás telefonját, amire külön lehetett rászerelni a kamerát és csak a telefonon voltak rajta a fotók és csak fotók voltak rajta, videózni nem lehetett. Játszani sem, általában a legjobb játék az volt, hogy csengőhangot csináltam.

Utána kb 17 évesen, kaptam egy mobilt, aminél nem emlékszem mi volt a neve, de valami infraátvitel volt, azzal lehetett átvinni a képeket és dalokat a gépre és vica versa és készített VIDEÓKAT. Olyan szar minőségben, hogy csak na, de azzal a telefonnal te császár voltál. Ezen a telefonon meg már játék is volt.

Utána elörököltem egy telefont, amin bejött a Facebook, de csak az, más honlap nem.

Majd később volt még egy mobilom, arról sok emlékem nincs, csak hogy utaltam, mert ha csak hozzáértem, márt felhívtam valakit vagy sms-ket küldtem. Egyszer emlekszem, mérges voltam a baratnőmre és megfogalmaztam efy sms-t, de nem küldtem el, aztán el is szállt a harag, aztán hetekkel később este 11-kor néztem a mobilt és ott volt piszkozatban ez az sms és ki akartam törölni, erre elküldtem neki... :D Na ilyen fejfájasokat okozott ez a mobil, úgyhogy legtöbbször a táska alján volt,viszont a nagy előnye az volt, hogy 6-7 nap múlva ha elővettem a táska aljáról, még mindig nem merült le.

Utána meg be is szereztem az első iphoneomat, iPhone 4S.

jún. 17. 22:26
 22/22 anonim válasza:
83%
7 éves voltam mikor az első telefonom kaptam, ez egy Lenovo készülék volt, nem is olyan régi de nem is olyan új. Azért kaptam, hogy el tudjam érni telefonon a szüleimet ha esetleg történik valami. Internetezni eleinte nem nagyon szoktam rajta. Első laptopomnál 9 éves lehettem körülbelül. A telefont és a laptopot is apukámtól örököltem mikor ő újat vett.
júl. 20. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!