Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Első számítógépnek Macbook...

Első számítógépnek Macbook Air M1 vagy régebbi modell?

Figyelt kérdés
Anyukámnak az első laptopja, számítógépe lenne, van iPhoneja és iPadje, azokat szereti, így az M1 Macbook Air-re esett a választás. Mit gondoltok, jó választás? Baromi drága, de nem igazán akar Windows-os gépet, és gondoltam hogy ha már Mac, akkor az M1 az elég jó cucc és sokáig lesz támogatva, találhatnék régebbi modellt olcsóbban, de nem tudom megérné-e hosszú távon.
2024. jan. 12. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Hosszú távon biztosan nem érdemes inteles Mac-re beruházni.

M1-et már nem vennék, az M2 alig drágább (ilyen árak mellett lényegében mindegy), de sokkal jobb. Új design, jobb kijelző, jobb hangzás, könnyebb, gyorsabb, van újra magsafe töltő.

2024. jan. 12. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 2023 decemberében azaz a múlt hónapban vettem egy Macbook Air M1-est. Méghozzá újonnan, számlával, 3 év jótállással! Nekem egyenlőre tökéletesen meg felel. Még akkor is, ha ez a Macbook Air M1 egy 2020-as megjelenésű.
2024. jan. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!