Lányom leköpte a szemész doktornő arcát, mikor szemcseppet adott neki és le volt fogva.
jún. 14. 21:09
12/16 anonim válasza:
A sztorihoz hozzátartozik: nehezen kezdtem el beszélni, ráadásul oviskémg helytelenül ragoztam sokáig, rengetegszer kijavítottak a szüleim. Egyszer amikor apám vigyázott rám kb 5 évesen elestem és beütöttem az arcomat és az orromot. Feldagadt, bevitt apukám. Amikor megkérdezte az orvos mi történt én simán rávágatam: "Apa mondta, azt kell mondani elestem" 🙈. Mert otthon azt mondtam, hogy "kiestem" és ugye kijavított. Azt hitték emiatt, hogy ő bántott és "betanította" mit mondjak, még a gyámhatóság is volt kint nálunk, nem győztek a szüleim magyarázkodni, hogy miért mondtam ezt. (Valahol felnőtt fejjel örülök, hogy komolyan vették az orvosok és jelentették, nem tudhatták, hogy bántalmaznak-e. Sok múlhat azon, hogy az orvos/pedagógus jelenti-e azt, ami gyanús. Ez az volt 🙈). Nyilván rájöttek, hogy nem bántott senki és nem lett ennél nagyobb probléma. Amúgy apám előbb vágná le a saját kezét, minthogy egy ujjal is bántson, soha nem kaptam ki tőle 😃. De emlegeti ezt 😂
jún. 15. 07:07
13/16 anonim válasza:
Mivel még kicsi eddig csak annyi volt hogy egy ultrahangon odapukizott egy nagyot a doki orra alá😀
jún. 15. 10:23
14/16 A kérdező kommentje:
LOLLLL
jún. 15. 15:49
15/16 anonim válasza:
A fiam ahogy első vizsgálatnál lekerült a pelus sugárba pisilte le a doki nénit.
Beszéd problémája volt, olyan oviba is járt, egyszer játszott az apjával és neki esett egy kis asztalnak háttal, és ahogy a háta utődött hozzá csíkokba lett sebes, másnap kérdezték mi volt, mondta apa.
Férjem égett mondta többet ő nem viszi.
jún. 16. 00:04
16/16 anonim válasza:
6 éves voltam, 3 ember fogott le egy vérvétel miatt. 20 évvel később egy másik városban tanítok, az egyik gyerkőcért jön a nagymama. Tudom a kislánytól, hogy a mama régebben abban a városban volt nővér ahol élek születésem óta. Szóval egy nap jött érte a nagyi, már messziről megismertem, mert jellegzetes, vörös tüsi haja volt és egyébként tündéri mosolya. Arra nem számítottam, hogy ő is emlékszik. Elkezdte mondani, hogy rögtön összerakta a képet, mikor a kislány mesélt rólam, hogy én az X doktor páciense voltam és reméli, hogy már nem félek annyira a tűktől, mint akkor.
Majdnem ott süllyedtem el az iskola kapujában. Ez a történet így vált felnőttkoromra cikivé. Ki gondolta volna, hogy emlékszik? Biztos nem én voltam az egyetlen, aki hisztizett a vérvétel miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!