Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legkínosabb élményed...

Menőcsajszi72 kérdése:

Mi volt a legkínosabb élményed orvosnál a gyerekeddel?

Figyelt kérdés
Sat gyerekkori stories is írhattok!

jún. 14. 16:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Saját gyerekkori sztoritbis írhattok*
jún. 14. 16:50
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Tesómat lefogták vérvételhez, olyan hat éves lehetett és telibe gyomorszájon rúgta azt, aki vette a vért. Emlékszem, anya utána vitt be a laborba süteményt bocsánatkérésként 😂
jún. 14. 16:58
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem kínos, bár attól függ, hogy nézzük:

Elsős voltam, fogorvoshoz vittek. 4 fogamat is tömni kellett. Én már feküdtem a székben, apum meg fogta a kezemet.

én: Miért fogod a kezemet?

apum: Hogy ne félj.

én: De nem félek! Engedd el!

S indulatosan elhúztam a kezem.

A fogorvos nő még 10 év műlva is emlékezett rá, hogy én vagyok az a leányka, akinek nem kell fogni a kezét, pedig az után egy jó darabig máshoz jártunk, mert közelebb volt. :D

jún. 14. 17:31
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Dongalábbal műtötték a lányomat. Úgy visított, rúgkapált a gipszcserénél, hogy el kellett őt kábítani. Minden gipszcseréhez járhattuk végig: ortopédia, gyerekosztály, altatóorvos. Éhgyomorra, reggel 7kor.
jún. 14. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Kicsi voltam, kb 6 éves, de tudtam, hogy akkor megyünk az orvoshoz, amikor betegek vagyunk. Egyszer anyám elvitt úgy, hogy nem volt semmi bajom. A váróban megkérdezem tőle, hogy szurit fogok-e kapni, ő mondta hogy nem. Amikor rám került a sor, bent kiderült, hogy mégis. Magamon kívül voltam, ordítottam, le kellett fogni, még a váróterem is tőlem zengett. Az oltást nem is éreztem, az fájt inkább, hogy anyám nem mondott igazat és így vert át. (Tudom, túl erős volt az igazságérzetem.)
jún. 14. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Lányomat vittem fogászatra.

9-10 éves lehetett.

Tömni kellett a fogát, de annyira pánikolt, hogy 3x pattant ki a fogorvosi székből, fél óra ment el csak azzal, hogy végre ott maradjon. A doki már tiszta ideg volt, az asszisztens is mondta, hogy hányan vàrnak még a sorukra, elég kellemetlen volt.

15 éves lesz, nemrég kellett mennünk, mert volt pár lyukas foga. Csak annyit mondott előtte, reméli, màr nem a Gábor bácsi van... 😅

jún. 14. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Unokaöcsém 6 éves volt, vérvételre kellett vinni. Nem akarta hogy lássák hogy fél, így mikor beszúrták a tűt elkezdte énekelni: Szív, sűrít bent tart kipufog....

Igen, kiderült az öcsénk vigyázott rá párszor hétvégente és Sub Bass Monstert hallgattak. Nővérem elsüllyedt a rendelőben, de az orvosnál elvileg azóta is anekdota.

jún. 14. 19:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

NEkem semmi, de kérdezzétek anyukámat.. :D

Anno vitte az oviskorú öcsémet az ügyeleletre, az ügyeletes orvosnak a felesége volt az asszisztense. A tesóm meg közölte, hogy anya, anya, ez a doktorbácsi puszilgatja az oviban Zsófi nénit, mikor aludnunk kellene. Anyám égett, mint a Reichstag.

jún. 14. 19:28
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
6 éves voltam, amikor kivették a mandulámat. Azt mondta szegény Rónaky dr Zegen, hogy köpjem ki a vért. Én meg egy hatéves minden dühével rendesen arcon találtam. Amikor a lányomat vittem hozzá, azt mondta, a sátán lányához akkor nyúl, ha majd alszik (akkora már együtt dolgoztunk a kórházban))
jún. 14. 19:32
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
6 éves voltam, először kellett fogorvosnál talán a fogamat tömni, vagy nem emlékszem, és mondták, hogy köpjek. Én meg nem tudtam, hogy abba a tölcsérbe értik, és köptem egy isteneset. Az eszközök egy része is olyan lett.
jún. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!