Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legkínosabb élményed...

Menőcsajszi72 kérdése:

Mi volt a legkínosabb élményed orvosnál a gyerekeddel?

Figyelt kérdés
Sat gyerekkori stories is írhattok!

2024. jún. 14. 16:50
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Saját gyerekkori sztoritbis írhattok*
2024. jún. 14. 16:50
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Tesómat lefogták vérvételhez, olyan hat éves lehetett és telibe gyomorszájon rúgta azt, aki vette a vért. Emlékszem, anya utána vitt be a laborba süteményt bocsánatkérésként 😂
2024. jún. 14. 16:58
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem kínos, bár attól függ, hogy nézzük:

Elsős voltam, fogorvoshoz vittek. 4 fogamat is tömni kellett. Én már feküdtem a székben, apum meg fogta a kezemet.

én: Miért fogod a kezemet?

apum: Hogy ne félj.

én: De nem félek! Engedd el!

S indulatosan elhúztam a kezem.

A fogorvos nő még 10 év műlva is emlékezett rá, hogy én vagyok az a leányka, akinek nem kell fogni a kezét, pedig az után egy jó darabig máshoz jártunk, mert közelebb volt. :D

2024. jún. 14. 17:31
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Dongalábbal műtötték a lányomat. Úgy visított, rúgkapált a gipszcserénél, hogy el kellett őt kábítani. Minden gipszcseréhez járhattuk végig: ortopédia, gyerekosztály, altatóorvos. Éhgyomorra, reggel 7kor.
2024. jún. 14. 18:48
 5/16 anonim ***** válasza:
99%
Kicsi voltam, kb 6 éves, de tudtam, hogy akkor megyünk az orvoshoz, amikor betegek vagyunk. Egyszer anyám elvitt úgy, hogy nem volt semmi bajom. A váróban megkérdezem tőle, hogy szurit fogok-e kapni, ő mondta hogy nem. Amikor rám került a sor, bent kiderült, hogy mégis. Magamon kívül voltam, ordítottam, le kellett fogni, még a váróterem is tőlem zengett. Az oltást nem is éreztem, az fájt inkább, hogy anyám nem mondott igazat és így vert át. (Tudom, túl erős volt az igazságérzetem.)
2024. jún. 14. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
98%

Lányomat vittem fogászatra.

9-10 éves lehetett.

Tömni kellett a fogát, de annyira pánikolt, hogy 3x pattant ki a fogorvosi székből, fél óra ment el csak azzal, hogy végre ott maradjon. A doki már tiszta ideg volt, az asszisztens is mondta, hogy hányan vàrnak még a sorukra, elég kellemetlen volt.

15 éves lesz, nemrég kellett mennünk, mert volt pár lyukas foga. Csak annyit mondott előtte, reméli, màr nem a Gábor bácsi van... 😅

2024. jún. 14. 19:16
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Unokaöcsém 6 éves volt, vérvételre kellett vinni. Nem akarta hogy lássák hogy fél, így mikor beszúrták a tűt elkezdte énekelni: Szív, sűrít bent tart kipufog....

Igen, kiderült az öcsénk vigyázott rá párszor hétvégente és Sub Bass Monstert hallgattak. Nővérem elsüllyedt a rendelőben, de az orvosnál elvileg azóta is anekdota.

2024. jún. 14. 19:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

NEkem semmi, de kérdezzétek anyukámat.. :D

Anno vitte az oviskorú öcsémet az ügyeleletre, az ügyeletes orvosnak a felesége volt az asszisztense. A tesóm meg közölte, hogy anya, anya, ez a doktorbácsi puszilgatja az oviban Zsófi nénit, mikor aludnunk kellene. Anyám égett, mint a Reichstag.

2024. jún. 14. 19:28
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
6 éves voltam, amikor kivették a mandulámat. Azt mondta szegény Rónaky dr Zegen, hogy köpjem ki a vért. Én meg egy hatéves minden dühével rendesen arcon találtam. Amikor a lányomat vittem hozzá, azt mondta, a sátán lányához akkor nyúl, ha majd alszik (akkora már együtt dolgoztunk a kórházban))
2024. jún. 14. 19:32
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
6 éves voltam, először kellett fogorvosnál talán a fogamat tömni, vagy nem emlékszem, és mondták, hogy köpjek. Én meg nem tudtam, hogy abba a tölcsérbe értik, és köptem egy isteneset. Az eszközök egy része is olyan lett.
2024. jún. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!