Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legkínosabb ami a...

Mi volt a legkínosabb ami a terhesség ideje alatt történt veletek?

Figyelt kérdés
behányás, bepisilés, ilyenek voltak?
2014. ápr. 1. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszer vizsgálat közben pisiltem egy kicsit. Voltam előtte is wc-n, de valószínűleg pont úgy feküdt a babám a hólyagomon, hogy maradt benne, aztán vizsgálat közben becsurrant. Következő alkalommal pedig egy puki csusszant ki. Hát az elsőnél is égtem mint a csipkebokor, de a másodiknál... Tudtam akkor is, hogy a szülésnél cifrább dolgok is történnek, de ez ott nem nyugtatott meg. Az volt a szerencsém, hogy a dokim viccel elütötte ezeket a kínos helyzeteket, a végén már csak röhögtünk rajta.
2014. ápr. 1. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
hát én ilyenekre nem is merek gondolni. :) még csak 20 hetes vagyok, de már most félek az ilyen helyzetektől :)
2014. ápr. 1. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán az amikor egy telefonfülke mögött hánytam kutyasétáltatás közben. Nagyon érzékeny voltam a szagokra és a magnézium tablettától is hányigerem volt. Pont elötte vettem be és megéreztem valami bűzt.. Pocakom még nem nagyon látszott szóval elég ciki volt.
2014. ápr. 1. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem vajudás alatt volt egy számomra nagyon megalázó élményem. Azért mentünk be hajnalban a kórházba, mert este elkezdtem vérezni és nem múlt el. Még fájásaim is voltak. Megvizsgáltak, adtak egy hálóinget és fel akartam venni a bugyimat a vérzés miatt, de azt mondták, hogy ne. A folyosón lehetett sétálni, vajudni. Alig mertem menni, mert a lábamon folyt a vér és mások is voltak ott. (apukák, rokonok, stb...) Gyakran bementem a zuhanyzóba rendbehozni magam, de hát a hálóinget nem tudtam tisztán tartani. Nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam. Ez volt a leg megalázóbb egész életemben.
2014. ápr. 1. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyenek nem voltak,amit írsz,inkább más hülyeségéből adódóan égtem.

Suliba járok délutánonként(3.szakma érettségi után) és este 6 körül indultam haza busszal.Tömeg volt,egy régi ismerősöm,akit vagy 2-3 éve nem láttam,oda jött és fennhangon elkiáltotta magát,hogy "de meghíztál,mióta nem láttalak..."

Én csak annyit válaszoltam,miután mindenki rám nézett,hogy neked is szia és éppen 8 hónapos terhes vagyok.

Nekem ez elég kellemetlen volt,mert eleve mindig problémáim voltak a súlyommal,sose voltam nagyon vékony.Most is csak a hasam nagyobb és tudom,hogy a baba miatt,de nagyon rosszul esett.Nem híztam sokat eddig,5 kilót,de akkor is. :-(

2014. ápr. 2. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem sem a terhesseg hanem a szules alatt tortent.kitolasi szakasz..minden nyomasnal jott egy kis adag hasmars:-)es ezt negyen neztek vegig koztuk a parom is(elmondasa szerint ez teljesen terneszetes.hat nekem nem).plusz szules utan ket hettel megkerdezte a dm-be egy csajszi,hogy sok van meg hatra????pedig en olyan "vekonynak"ereztem mar magam...ahhoz kepest amilyen terhesen voltam.
2014. ápr. 2. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szülés közben volt pici probléma... hiába kaptam ugye beöntést, kicsi beszaladt... de a doki a nővért szidta le, milyen beöntést adott, engem meg nyugtatott, ez nem probléma... hát köszi... :D az utolsónak: pont így éreztem magam én is szülés után, olyan vékonynak, hatalmas hasam volt, és ahhoz képest.... aztán mikor visszanéztem a fényképeket.... :)
2014. ápr. 2. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
munkahelyi búcsúbuli részeként videózás a kollegákkal. Vígjátékot néztünk és egy nagy röhögésnél hatalmasat pukkantottam.... Jófejek voltak, senki nem nézett oda, nem szóltak semmit :D
2014. ápr. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!