Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti fázósabbak vagytok...

Kismamák ti fázósabbak vagytok mint terhesség előtt?

Figyelt kérdés

Én állandóan fázom, pedig a lakásban majdnem 23 fok van, de pulóverben is ráz a hideg. Beteg nem vagyok. 13 hetes

Első gyermekemmel mindig melegem volt.

2014. ápr. 1. 15:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem. Sőt! Inkább fordítva.
2014. ápr. 1. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is mindkettővel fáztam, mert nagyon alacsony lett a vérnyomásom.
2014. ápr. 1. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is jóval fázósabb vagxok, pedig az elsőnél nem voltam.
2014. ápr. 1. 16:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ennyire fázós.
2014. ápr. 1. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Extra alacsony a vérnyomásom, a terhesség előtt iszonyú fázós voltam. Most viszont egyfolytában melegem van és kiver a víz.
2014. ápr. 1. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindig is alacsony vérnyomásom volt, most is az van. A hideget is szerettem, ez sem változott (egész télen magamra nyitott ablakkal aludtam, ha becsukta valaki, felébredtem arra, hogy izzadok).
2014. ápr. 1. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
15 fokra van allitva a haloba a homerseklet, es ver a viz :)
2014. ápr. 1. 17:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is az ellenkezője. Állandóan szakad rólam a víz, mióta terhes vagyok. :)
2014. ápr. 1. 18:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Én viszont ugyanúgy vagyok, mint te kedves Kérdező! Állandóan fázom, de főleg este. Alig van erőm megfürdeni, mert ahhoz le kell venni a ruhát, huhhh... Még csak 8 hetes vagyok, kb. azóta fázok, hogy megtudtam terhes vagyok.
2014. ápr. 1. 19:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Jaj igen a fürdés. levetkőzöm, a cicim is annyira feszül, és még a hideg is éri, még jobban feszül. Most is 24 fok van, a fiam kis gatyában van , én meg pulcsiban.
2014. ápr. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!