Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti fázósabbak vagytok...

Kismamák ti fázósabbak vagytok mint terhesség előtt?

Figyelt kérdés

Én állandóan fázom, pedig a lakásban majdnem 23 fok van, de pulóverben is ráz a hideg. Beteg nem vagyok. 13 hetes

Első gyermekemmel mindig melegem volt.

2014. ápr. 1. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Folyton halogatom a fürdést, de hát előbb utóbb muszáj :) Most, én vastag pulcsiban, hosszú nadrágban, kötött zokniban üldögélek, párom meg mellettem póló+rövid gatya... őrület
2014. ápr. 1. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy vagyok. én pulcsiban, téli vastag zokniban, este takaróba burkolózva tévézek. a párom meg egy szál rövidujjúban flangál. azelőtt is alacsony volt a vérnyomásom, mindig is fázós voltam, de most még jobban. hiába van 20 fok, az esti fürdéshez én bizony még bekapcsolom a fürdőszobában a fűtést.
2014. ápr. 1. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Két terhességem volt, mindkettőnél nagyon alacsony volt a vérnyomásom, de állandóan melegem volt. Jobban is izzadtam.
2014. ápr. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!