Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden egyes alkalommal sir?

Minden egyes alkalommal sir?

Figyelt kérdés

2 evesem minden egyes alkalommal sir mikor feljovunk a delelottu/utani setabol,jatszoterezesbol.

Egyre kellemetlenebb es farasztobb.

Masodik emeleten lakunk egy panelban, mig feleunk megy az orditas.

Mar tettek rank megjegyzest is.

Most eldontottem,hogy egy darabig le sem megyunk csak boltba..mamahoz illetve ha apa van. De levegozni meg kene, es kutyank is van...

Itthon is allandoan megy a sirdoga es nyavajgas egyebkent.

Valami tipp,hogy konnyebb legyen?

jún. 14. 11:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%
Uristen mennyi idióta kommentelő 🤣🤣. Ti boomerek vagytok? Van egyáltalán gyereketek? Az én 2 éves fiam is pontosan ugyanezt csinálja és én úgy szoktam megoldani, hogy elterelem a figyelmet. Így jelzi, hogy ő még maradna kint, de nem lehetünk kint egésznap egy 2-3 órás séta után is ugyanúgy hisztizik, mint egy fel órás boltba menetel után. Ez van, ezt hívják úgy, hogy önállósodási korszak. Persze, ilyenkor hiába magyarazol neki. Meg kell nyugtatni és elterelni a figyelmet, aztán majd megnyugszik. Ennyi.
jún. 14. 15:09
 22/26 anonim ***** válasza:
42%

Trolololloooo. egy Trolll!

22#

Te meg kutyukázol gondolom. Szánalmas míg egyedül szepázva bezárva várja az eb hogy hazamenj hozzá.

Volt egy ilyen gyökèr szomszédunk. Pont covid alatt. Ő gyerekmentes köszi. De míg mi homeofficban voltunk, addig ő bejárós maradt. Kutyu-mutyu meg ott vonyított az ablakunk alatt. De az persze "cuki". A gyerek meg ciki...

jún. 14. 20:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy honnan veszed, hogy a kérdező albérlő? Csak albizók élhetnek panelben királylány?
jún. 14. 20:38
 24/26 A kérdező kommentje:
Sajat tehermentes lakasunk van, bar nem ertem ennek mi köze mindehez..:D beteg gondolat,hogy akinek nincs sajat ingatlanja es alberletben él, az ne vállaljon gyereket szerintem. (Felteve ha nem tudja biztositani neki a megfelelő körülményeket)
jún. 14. 21:09
 25/26 anonim ***** válasza:
50%
22# a mai huszonévesen generáció nagy százaléka már albérletben el sajnos, mert horribilis árak vannak, nem csak az ingatlanpiacon, hanem úgy mindenhol. Nem fog a te drága kedvedert minden huszonéves várni negyvenéves koráig, hogy vehessen egy másfélszobás panelt 60 millióért, mert akkor már nem "pucér S*ggre szül", de megsugom, semennyi évet nem vár a te kedvedert senki..aki gyereket akar, annak gyereke lesz, ha fáj nektek, akik ilyen szánalmasan nyomatjatok, hogy márpedig nem szabad, ha nem.:)
jún. 14. 21:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdezö: nekem az vált be, amikor ekkora volt a gyerek, hogy a játszótérröl hozhatott haza egy kavicsot, szép ágat vagy levelet vagy valami hasonlót, és "megengedtem" neki, hogy hazahozza, és felvihesse a lakásba. Ennek örült és "elfelejtett" hisztizni.
jún. 15. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!