2 kisgyerekes családok, mennyi a havi fix, minimum kiadásotok?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi az, amit a "kötelezőkre" adtok ki, hitel, kaja, háztartás, tankolás, gyerekek dolgai?2024. jún. 14. 06:56
11/15 Tubarózsa válasza:
Kb 800e a kiadás.
Erre jön a vásárlás (kaja, vegyi stb). Bevételem 930-980 körül mozog (fizu+gyed + csp 2 gyerekre + 10e gyerektartás).
+Van EP- és Szép kártyám is.
Szűken, de megvagyunk.
34N
12/15 anonim válasza:
Nem tartom számon külön-külön mire mennyit költünk, amíg elégedett vagyok a bevételünk kiadás-megtakarítás arányával.
A rezsinket, hitelünket, megtakarítási "termékeinket" nyilvántartom, ezen felül pedig azt, hogy mennyivel gyarapodott a havi megtakarításunk. Így összesen mindenestől havi 600-700 ezret költünk kb., de hozzátenném, hogy két autót tartunk fenn és kényelmesen élünk, ami az élelmiszert, programokat illeti. Bizonyára jóval kevesebből is kitudnánk jönni alacsonyabb igényekkel.
13/15 anonim válasza:
Hú én lehet nagyon sz.rul csinálok valamit, de nekem a 280 gyedem elmegy simán és ez az én költésem csak. 1 gyerekkel. Jó néha veszek f@szságokat , de kajára sok elmegy. Főleg hogy rengeteg gyümit veszünk neki. 120 kajára tuti nem elég, pesig nem kaviárt eszünk..
14/15 A kérdező kommentje:
Mit írhatnék erre, nekünk elég, pedig nem krumplis tésztát eszünk. Mondjuk én sok mindent megcsinálok itthon, pékárut sütök, befőzök lekvárt, rakok el savanyúságot, lecsót, ilyesmit, most ugye a veteményesből szedünk fel sok mindent, plusz nyilván figyelek az akciókra, menütervet készítek, stb.
2024. jún. 15. 11:15
15/15 anonim válasza:
14, igen valószínű a veteményes hozzátesz. Persze, nem is gondoltam hogy éheztek, de tényleg mas mindent megvenni. Meg attól is függ ki mennyit eszik, egy baratnőm fele akkora kajaadagokkal elvan mint én, szóval olcsóbban kijön. A pékáru sütésre én is gondoltam, csak várom hátha sikerül a babától 3 óránál többet aludnom egyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!