Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek ha a pártok azt...

Mit tennétek ha a pártok azt mondaná a nevelt gyerekének, h "dugulj már el" meg nm ölelné meg minimum 1x egy nap, mert úgy tesz hogy "nem érdemli meg?" hozzá teszem csak 5eves a kicsi..

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem sokáig lenne a párom az aki nem szereti és nem bánik jól a gyerekemmel.
2021. máj. 16. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
A dugulj el mondjuk nekem durva, ha rendszeres. Ha csak egyszer elszakadt a cérna, hat van az úgy. De miért kene egy másik faszinak/nőnek olelgetnie a gyereked?
2021. máj. 16. 20:35
 3/13 A kérdező kommentje:
2es,azert mert van közös gyerek is ő már 2éves múlt, vele nem beszél így, mintha kivétel lenne..
2021. máj. 16. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
ha így viselkedne egy gyerekkel (mindegy hogy neki biológiailag van-e köze hozzá), már rég nem lenne a párom
2021. máj. 16. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
3 ebben az esetben nyilván más a helyzet. És nagyon sajnálom a kisgyereket. 🙁
2021. máj. 16. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem tűrném el egy percig sem hogy a gyerekemnek ilyet mondjon!!!

A helyedben komolyan elgondolkodnék azon hogy elhagyom...

2021. máj. 16. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi mimózalelkűt. Komolyan senki se mondta még soha a gyerekének, hogy fogd már be végre a szád? Egy 5 évesnél napi szintű.
2021. máj. 16. 21:06
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Én is mondok ilyet a gyerekemnek, igazi dumagép és nem ismeri fel a határokat beszédben. "nem fognád be végre?" ilyet is szoktam, persze utána bocsánatot kérek, és mondom, hogy kiakasztott csak és sajnálom. Szóval ezt várnám a páromtól is, ha kiakad rá, kérjen elnézést és magyarázza el a helyzetet, meg azt, hogy nem volt rendben amit mondott, de ez abszolút megbocsátható, ha tudja, hogy hiba volt.

Azt viszont nem tűrném el, hogy a gyereket szeretetmegvonással büntesse. Az oké, ha meg van sértődve és nem akarja megölelni, vagy ha épp csak kétnaponta akarja ölelni, mert ölelős típus, de direkt büntetésként alkalmazni nem oké.

Szerintem ha beszélsz vele, megoldható, nem csinál olyan durva dolgokat egyszerűen rosszul nevel, de nem is nagyon rosszul, csak kicsit rosszul.

Nem káromkodik és nem erőszakos, csak a szeretetét a gyerek viselkedésétől teszi függővé. Nem nevelőapaként viselkedik, hanem a gyerek haverjaként. Az ilyen kapcsolatok érdekkapcsolatok, amíg az ember jól viselkedik, úgy, hogy a másik kedvelje, szeretni fogják.. De őszintén idegentől nem is nagyon várni mást, hiszen nem apja a gyereknek. Na meg egy 5 évessel nehezebb, mint egy 2 évessel bizonyos szempontból, utóbbinál még felmenti az, hogy "még kicsi". 5 éves azért valamennyire már képben van, ha mégsem csinál valamit az nem azért van, mert világát sem tudja..

Na mindegy, szerintem megbocsátható, ha hajlandó változtatni és felismeri a dolgot. Ha nem változtat, akkor szakítanék.

2021. máj. 16. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

De 7-es, mát ebből a pár, Kérdező által leírt mondatból leszűrhető hogy nem csak ennyiről van szó. Beláthatnád, nem kell mimózalelkűzni..

Igenis egy gyereknek, legyem az akármennyi idő is, szörnyű érzés lehet nap mint nap átélni hogy a testvérét szereti az apa, őt pedig kevésbé. Biológiai vagy sem, őt ez egyébként sem érdekli. Ráadásul ha már a kicsi elmúlt két éves, számold ki minimum mennyi volt a nagyobb mikor az anyja összejött a palival. Simán tekinthet rá igazi apjaként. Tehát teljesen jogos amikor azt mondják hogy kivágnák mimt macskát. Én is így tennék. Nem beszélve arról, hogy ki tudja milyen negatív hatással lesz a gyerekre ez a későbbiekben.

Én nem tudom Kérdező hogy Te mit nézel el, de remélem jól döntesz.

2021. máj. 16. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
30%

Az ölelgetést nem látom miért probléma. Nem mindenki ölelgetős típus.

A dugulj el határeset, kérdés hogy miért mondja és ezzel kezd e.

2021. máj. 17. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!