Nike Sunray szandál mindennapos viselésre jó lehet?
Hivatalosan vízi cipő.
Tavaly nyáron a kisfiam csak azt volt hajlandó elviselni magán, ha nagy ritkán vett fel cipőt. :D
Tavaly nem volt gond, mert itthon voltunk egész nyáron. De már bölcsis, oda valamit adni kell rá. Ez a Nike szandál jó lehet mindennapos viseletre?
Btw nem tudom láttál e már csoportszobát? A miénk full sík, van egy szőnyeg. Nem annak a szegélyén járkál naphosszat. Duplo van max, nem Lego, amit tudatosan kikerül, mert nem szeret rálépünk.
Érdekes az én gyerekem (és még másé is) megugrotta, hogy kúszott mászott szandiban.
A felsorolt márkák azért voltak ott mert én kérdeztem néhányat és erre volt a válasz. Egyébként mi végül TD shoest vettünk mert az magyar gyártású volt. Plusz elég széles lábfejrésszel rendelkezik. Nem vágtam ugyan ketté, de látszólag szépen elterült benne a lábfeje.
Miért nehéz elfogadni egy szakember véleményét?
Jaj, félreértettetek. Vagyis hülyén írtam ki. :D
A bölcsiben van benti szandija, azt elviseli, azzal nincs gond. Kint nem hajlandó felvenni. :D
Itthon állandóan mezítláb van kint, de a bölcsiben nyilván ez nem megengedett. És ezért keresek valamit neki kintre.
Tavaly is egész nyáron mezítláb volt, amikor messzebbre mentünk sétálni, akkor adtam rá ilyen Nike szandit. És szerette nagyon. Szerintem azért, mert baromi hajlékony a talpa, szinte olyan, mintha mezítláb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!