Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj ha még mindig sok tápszert...

Baj ha még mindig sok tápszert eszik?

Figyelt kérdés
14 hónapos gyermekem napi 3-4x is eszik még tápszert. Ez baj?
2024. jún. 3. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2024. jún. 3. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Az én lányom pl nagyon nehezen állt át a darabosabb püré állagra,illetve a darabos ételekre is. Ennyi idősen volt,hogy tápszer volt az ebédje is,mert semmit nem fogadott el azon kívül. Most lesz 2 éves és magától hagyta el, először a reggeli,majd az esti tápszer evést is. Mondjuk mi járunk fejlesztésekre más okok miatt is,biztos az is segített benne.
2024. jún. 3. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Az én fiam 15 hónapos, de ő is 3x-4x igényli mèg a tápszert. Reggel,este és éjszaka az fix, és van, hogy napközben is, ha alig ebédel. Ha jön a foga akkor pláne nem nagyon akar mást elfogadni. A védőnő szerint túl sok, de én nem idegeskedek ezen, majd elhagyjuk idővel, örökké úgysem fogja kérni.
2024. jún. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!