Egy éves elmúlt de még mindig kétszer eszik éjjel (tápszert), hogy lehet erről leszoktatni?
A lányom rengeteget eszik. Most mondjuk küzdelmes, mert a darabosakat még nem fogadja el, a pépeket viszont már nem nagyon szereti ezért kevesebbet eszik napközben, de amikor rendesen evett akkor is egyszer kérte éjjel a tápszert, most meg már kétszer...nappal mident sinlaccal sűrítek hogy telítse, és étkezések kozott is folyamatosan nassol, mégis megiszik lefekvés előtt 260 mlt, ugyanennyit ejfelkor es hajnal 5 korul...
Mindamellett hogy ez igen fárasztó, reggelre úszik a pelusa...néha az ágya is. Próbáltam.vizet adni de.ha vissza is aludt vsle utana 10 percenként felsirt, csak elodázni tudom a vízzel a dolgot, azt sem sokáig..
19 honapos, meg mindig van, hogy 1-2x megehezik ejszaka, de mar joval kevesebbszer.
Eszik napkozben is rendesen, vacsira is kap, vizet nem fogad el, tehat valoszinuleg tenyleg ehes. Sima cumija van?
Igen, cumizik, magától alszik el este is meg délben is tehát altatni nem sem kell, vissza tudná magát altatni...próbáltam párszor a vizet de.ivott két koetyot, ellökte éa uvoltott a tapszerért. Ha valami csoda folytán mégis visszaaludt nélküle mer pl elringattam akkor fél óra múlva kelt és ez íg mebt reggelig míg meg nem kapta...pedig 3-4 éjszakát is rászántam erre, marmint hogy nem adok neki, de hiába.
Nagy tesó is van, sokat nem hagyhatom bőgni, peluaozni is ezért nem szeretek éjjel, mert azt is végig szokta bőgni éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!