Hány èves korig “normális” az együtt alvás?
Figyelt kérdés
Már iskolás gyerek is a szülővel alszik ez okozhat gondot ? Neki vagy akár a gyereknek ?jún. 2. 12:02
1/11 anonim válasza:
Nincs felső korhatár. Amìg a gyeteknek és a szülőnek is kényelmes, addig ok.
3/11 anonim válasza:
A gyereknek valószínűleg a mai napig nem okozna gondot (4 éves), nekem viszont gondot okozott volna. Külön ágya volt mindig is, 9 hónapos korától pedig külön szobája.
Kötődik hozzám, nem ezen múlt.
4/11 anonim válasza:
Hát mondjuk két családot is ismerek, ahol a fiúgyerek még kamaszként is a szülei közt aludt, szóval azért nem hiszem, hogy ne lenne normális felső korhatár ebben. 😃
5/11 anonim válasza:
Szerintem a gyereknek nincs helye a szuloi agyba.
6/11 anonim válasza:
Nálunk 2 hálószoba van, az egyikben én alszok a 4 éves fiammal, a másikban a férjem. Minden nap szexeltunk, nem ezen múlik.. Viszont ő sokszor éjszakás, vagy napokig dolgozik. Horkol mint az állat, sokáig felvan, én pedig csendben, full sötétbe tudok aludni. Ez egyikünknek se rossz.
7/11 anonim válasza:
Mostohafiam 12 éves lesz a nyáron, és egyszerűen nem hajlandó elaludni a szülei nélkül. Imádom őt, de ezt nagyon furcsának tartom. Már amikor osszejottunk az azóta férjemmel, és akkor ő 9 éves volt, ugyanez volt a véleményem...szerintem max 3-4 éves korig lehet normális, bár én amúgy se partolom az egyuttalvast, szerintem jobb, ha a saját helyet szokja meg a kezdetektől a gyerek. A közös fiunk így van nevelve az első naptól, és ehhez következetesen tartom magam.
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló írhatnék neked üzenetet?
jún. 2. 14:43
10/11 anonim válasza:
Hát attól függ, ki hol húzza meg a határt, ami ugye egyénileg eltér. Nálam pl semeddig nem normális, így nem is szoktattuk rá egyik gyerekünket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!