Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az exem új párja kettesben,...

Az exem új párja kettesben, az anyja nélkül horja programokra a fiamat. Beleszólhatok ebbe?

Figyelt kérdés

Voltak fent már korábban is képek, amiken focizni voltak. Most pedig arról rakott ki képeket, hogy elvitte horgászni, "Első közös horgászás" felirattal, az exem meg olyan felirattal osztotta meg, hogy a "Fiús program", meg alá kommentelte, hogy várlak haza titeket.

Tehát egyértelműen kettesben volt a fiammal.

Én beleszólhatok ebbe, megtilthatom?

2024. máj. 31. 13:26
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
49%

Nézd, engem is zavarna. Aztán túllépnék rajta. Én egyáltalán nem osztok meg semmilyen családi programot a neten, pedig eléggé kimozdulós család vagyunk. Esetleg barátoknak küldök képet, hogy most éppen biciklizünk a családdal, de nem teszek fel se nyaralást, se kirándulást, semmilyen programot a netre. Nekem nem kell buksisimi, hogy de szép család vagytok. Pedig még az apjuk is elviszi a gyereket, akitől el se váltam. Kérdés, hogy ezt nekik miért kell a netre feltenni?? Hogy mindenki tapsikoljon?

Nálad milyen gyakran van a gyerek? Vidd te is ide-oda, beszélgess a saját gyerekeddel, csináljatok képeket és hívd elő a legjobban sikerültet, tedd ki a lakásod falára. Hidd el, kellemesebb látvány, mint a Fb, arra egy hét múlva már senki se emlékszik.

2024. jún. 1. 11:43
 42/53 anonim ***** válasza:
75%
13as, tehát akkor ha te elválnál és összejönnél egy új lukkal, akkor soha, egy pillanatra se hagynád kettesben a gyerekeddel hiszen idegen, igaz?
2024. jún. 1. 14:18
 43/53 anonim ***** válasza:
11%
42, Mondjuk akit éppen esténként piszkálgatsz az igen, eléggé idegen a gyereknek. :D Főleg, ha akkor ismerted meg. Sokan jó ideig be se mutatják pl a gyereknek pont ezért, mert még friss. Ha évekig tart és együtt is élünk az más, de akkor se posztolnám az ex orra elé. Gondolom itt a hergelés a cél vagy éppen boldogtalan a nőci és muszáj kirakatba tenni, azok szokták. Mindig az ilyenekről derül ki, hogy boldogtalanok, sajnos. Nem a 13 voltam. :D
2024. jún. 1. 14:26
 44/53 anonim ***** válasza:
76%
Ha valaki elolvassa az utolsó kommentjeit a kerdezonek, rájön, hogy kb az is jogos, ha a nő megcsalta, akkor marha a tag...
2024. jún. 1. 14:49
 45/53 anonim ***** válasza:
78%
44# Hát igen, egyetértek, de akivel vitatkozott kis csajszi is ott elég marha értelmileg az írásai alapján. :D Nem különb, de a kérdező is érdekes.
2024. jún. 1. 15:01
 46/53 anonim ***** válasza:
75%

Mi van, a naív kislányka vagy, és a lelkecskédbe gázoltam? Szaladj sírni apucihoz.

Am a kedvéért bevállalnád a leszbizést az exfeleségével, ha nézni akarja? Vagy már csináltad?

Kérdező, most már értem miért dobott az exed és keresett helyetted normális apát a gyereknek.

2024. jún. 1. 15:33
 47/53 anonim ***** válasza:
24%
45# én vagyok az a "kis csajszi", kösz, de nem vagyok marha, én tök normális kommentet írtam, a 30asat, ő kezdett el szemelyeskedni, meg bepofazni nekem, na nyilván nem fogom hagyni magam. Ti hol éltek? 25 vagyok amúgy, kikérem magamnak a kiscsaj jelzőt is, nő vagyok, és nálad valószínűleg érettebb. 44es voltam
2024. jún. 1. 15:37
 48/53 A kérdező kommentje:
Érett vagy, mégis befűztek egy kvázi poigám kapcsolatba:D Mert ne hidd hogy férfi így megtartja az exét ha nem dugja még:D Mindkettőtöket dug, te meg más porontyát is körbe imádod:D Két nője van, plusz egy ingyen bébiszittere, szerencsés az öreg. Am nem válaszolták, ugye szendvicsbe raktak már az exével? Volt már leszbizés ugye?
2024. jún. 1. 16:40
 49/53 A kérdező kommentje:
Meg amúgy hol szedett téged össze az apádkorú öregember? Megyek oda én is, mert nekem is kell egy ilyen alázatos, leuralhazó kisluvnya.
2024. jún. 1. 16:43
 50/53 anonim ***** válasza:
60%
Most már mindent értek...egy alpári buta paraszt vagy. Nem csodálom, hogy veled nem akar menni senki sehova. Szánalmas vagy....
2024. jún. 1. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!