Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az exem új párja kettesben,...

Az exem új párja kettesben, az anyja nélkül horja programokra a fiamat. Beleszólhatok ebbe?

Figyelt kérdés

Voltak fent már korábban is képek, amiken focizni voltak. Most pedig arról rakott ki képeket, hogy elvitte horgászni, "Első közös horgászás" felirattal, az exem meg olyan felirattal osztotta meg, hogy a "Fiús program", meg alá kommentelte, hogy várlak haza titeket.

Tehát egyértelműen kettesben volt a fiammal.

Én beleszólhatok ebbe, megtilthatom?

2024. máj. 31. 13:26
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
82%
18, akkor ne a programot tiltsa, hanem a facebookos parádézást.
2024. máj. 31. 19:00
 22/53 anonim ***** válasza:
79%

De undorítóak vagytok...új kan...meg Facebookon parádézàs.... most komolyan ez a lényeg??? Idegen a pasi?? És ha együtt élnek? Persze a pasi is viselje el a gyereket,de ne hogy már elvigye programokra...micsoda szar ember 🙄

Azt meg honnan veszitek, hogy apukànak nem jut elég idő a gyerekkel?? Akkor írja azt, hogy szeretne több időt vele tölteni. De nem..... neki csak bsza a csőrét, hogy "az új kannal" is jól érzi magát a fia... szánalmas

2024. máj. 31. 19:20
 23/53 anonim ***** válasza:
20%

22-es nem érted a lényeget. Anyuka túl az előző kapcsolatán összeszedett egy új palit, most hogy túl van az egyedül léten meg kell mutatni a facebook népének, hogy ők egy új család, akiknek tökéletes az életük.

Ez nem a gyerekről szól, de nem is az apukáról. Itt egy szimpla dicsekszem azzal amim van facebook-on jelenséggel állunk szembe. Ami apukát igen csak bosszant, mivel az ő gyerekével kalapozzák a lájkot maguknak...

2024. máj. 31. 20:46
 24/53 anonim ***** válasza:
73%
23# nagyon frusztrált vagy .... megcsaltak vagy mi van ???
2024. máj. 31. 21:31
 25/53 anonim ***** válasza:
19%
Mennyi álszent majom van itt ma is. :D Lehet a kérdező egy tök normális apuka, akit anyuci megcsalt, megalázott, elperelte a gyereket, majd pedig két hetente láthatja és közbe parádéznak előtte így. Persze ti ehhez mosolyognátok biztos. :D A családba volt ilyen. Rokonom megcsalta 15+ év után a feleségét, lelépett, otthagyta egyedül a kisgyerekkel, lókakit nem segített, na de láthatásnál azért a drága rokonom az új cafkával fotóztatta a gyereket és tette fel mindenhova, mint egy kis új család. Volt amihez írta is, hogy kis családom. Mondanom se kell a nő soha nem kerül be a családunkba, még engem is zavart a látvány a fotókon, pedig nem is én vagyok az exfeleség. Mindegy, évek óta megvan neki a lotyó, de soha nem kerül be, se anyós, senki nem fogja az életbe elfogadni. Cumi. De ez off. :D De a lényeg, hogy nem tudhatjátok mi zajlott itt is le. És igen, bizony, 90%-ban anya kapja, akkor is, ha apa szeretné és kéri. Az új töki csináljon magának saját gyereket, vagy ez már nem megy?
2024. máj. 31. 21:41
 26/53 anonim ***** válasza:
16%
Bár nem 23 vagyok, de igaza van. 24, Ha neked ő a frusztrált...akkor bizony vagy téged csaltak vagy te csaltál mást.
2024. máj. 31. 21:44
 27/53 anonim ***** válasza:
74%
25# persze anyuka nem lehet normális, de a kérdező tuti csodás apuka🙄🤷‍♀️..honnan tudod miért váltak el? Nem írt semmi konkrétat a kérdező.... És ha tényleg anya kefèlt fèlre akkor az új pali nem szeretheti a gyereket? Akkor az az elvárt, hogy csak tűrje meg? Ha nem posztoljàk Facebookra , akkor elmehetnek horgászni? Az nem gond?
2024. máj. 31. 22:30
 28/53 anonim ***** válasza:
9%
27# Nem tudhatjuk egy kérdés alapján. Ha anya kefélt félre, mert r.banc volt, akkor legalább legyen benne annyi gerinc, hogy nem posztolja ki az új aktuális éppen partnerével és nem dugja más orra alá. Senki nem írta, hogy ne szeresse. De majd biztos elmeséled, mikor megtudod amit még nem tudsz a párodról és hasonló szituációba leszel, hogy hogy lépsz erre fel. :D Nem tudom szerencsére milyen érzés, de biztos vagyok benne, hogy nekem szarul esne és tudom, hogy a férjemnek is. Én a saját gyerekemet se posztolgatom ki egyébként kirakatba.
2024. máj. 31. 22:55
 29/53 anonim ***** válasza:
62%
28# akkor légy szíves olvasd el újra a fő kérdést és értelmezd....Itt csak ti találtàtok ki, hogy a Facebookra posztolással van a baj. (Meg azt is, hogy anya ri.anc stb.)
2024. jún. 1. 07:21
 30/53 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg honnan tudjátok mégis, hogy az anyuka R*banc, miért váltak el, meg hogy mennyit vannak együtt az apuka és a gyerek?? A mi sztorink: férjem és az akkori barátnője szakítottak, de nincsenek és nem is voltak haragban. Papíron közösen nevelik a gyereket, tehát nincs ilyen, hogy kéthetente lehet nála hétvégén, vagy bármi ilyesmi..akkor hozza el, amikor akarja, és elég gyakran is van velünk a gyerek. Mi rá kb 7 évre jöttünk össze, na anyuka lehetett volna iszonyat féltékeny rám, ugyanis annyi idős vagyok, mint az ő lánya :P :D de nem így lett. Nagyon jó vele is a kapcsolatunk, és a közös fiukkal is. Én is tettem már ki róla 1-2 kepet, és nem zavarta, sőt, ő is be szokta szivezni! Azóta született közös gyerekünk a férjemmel, akit az ő volt párja szintén imád. Neki is lett új pasija, férjemnek semmi baja, ha az ő gyerekükkel közös programoznak, szóval...mi is a probléma?! Mármint annyi dolog ismeretében, amit a kérdező leírt. Van ugyanis ilyen szakítás is, nem csak tanyartoreses, ajtocsapkodos, ahol majd a bíróság ítéli valakinek a gyereket...ne itelkezzetek, amíg kb 2 semmitmondó mondatot tudtok!
2024. jún. 1. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!