Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az exem új párja kettesben,...

Az exem új párja kettesben, az anyja nélkül horja programokra a fiamat. Beleszólhatok ebbe?

Figyelt kérdés

Voltak fent már korábban is képek, amiken focizni voltak. Most pedig arról rakott ki képeket, hogy elvitte horgászni, "Első közös horgászás" felirattal, az exem meg olyan felirattal osztotta meg, hogy a "Fiús program", meg alá kommentelte, hogy várlak haza titeket.

Tehát egyértelműen kettesben volt a fiammal.

Én beleszólhatok ebbe, megtilthatom?

2024. máj. 31. 13:26
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%

30# Sehonnan, épp úgy feltételezésként írtam, mint az első oldalon valaki ezt: "

Legalább valaki az apja helyett apja." Végül is ő fel lett pontozva, pedig a kis okos honnan tudja, hogy milyen apa a kérdező? Na ugye, sehonnan. Ja, de ha a feltételezés az, hogy anyuka egy majom volt, lelépett, kicseszett apukával, az gáááááz... :D nem értem én itt a logikátokat.

2024. jún. 1. 10:18
 32/53 anonim ***** válasza:
70%
31# jó, hát azt nyilván nem kellett volna írni, de azért ennek ellenkezőjét sem. Az igazság az, hogy senki nem tud semmit. Akkor miért kopkod bárki is? Az meg óvodás szint, hogy azért, mert valaki csunyat mondott, te mondj meg csunyabbat 😅
2024. jún. 1. 10:23
 33/53 A kérdező kommentje:

#30, Figyelj már, te minden kérdés alá bekommenteled ezt a sz@r, nyálas sztorit? Már kb.5-ször olvastam az oldalon és még mindig azon gondolkodom, hogy tudott a palid egy ilyen naív, buta puncit összeszedni, aki megtiszteletetésnek veszi, hogy egy apja korabeli fószer kúrja, más gyerekét pesztrálhatja, és kötelelző jópofiznia az exfeleséggel. Még senki nem gyújtott világosságot a csöppnyi agyadban, hogy a palid nyílván azóta is kúrja az exét, tán annak új pasijával 3asban is nyomják,és röhögnek rajtad, hogy te addig pesztrálod mások gyerekeit?

Szerencsés az öreg, taníthatna, mert nekem is kell egy ilyen naív, irányítható luvnya.

2024. jún. 1. 10:29
 34/53 anonim ***** válasza:
70%
33# megértem, miért inkább az exed új pasijaval van a gyereked, ezután az alpári, primitiv, tudatlan komment után. Ilyen pasitol én is menekulnek, férfinak nem neveznelek....
2024. jún. 1. 10:36
 35/53 anonim ***** válasza:
56%
Még annyit, hogy neked láthatóan K*vára fáj az igazság, ha valakik tényleg boldogok, és jó emberek. Számodra ez elképzelhetetlen, mert elb*sztad az életed, és erre most jössz rá, amikor már iszod a levét. Jó reggelt. Megérdemled.
2024. jún. 1. 10:38
 36/53 A kérdező kommentje:

Mi van, a naív kislányka vagy, és a lelkecskédbe gázoltam? Szaladj sírni apucihoz.

Am a kedvéért bevállalnád a leszbizést az exfeleségével, ha nézni akarja? Vagy már csináltad?

2024. jún. 1. 10:39
 37/53 anonim ***** válasza:
70%
Te jó ég, te kezelni való beteg vagy :D nem is értem, min csodalkozol...
2024. jún. 1. 10:43
 38/53 A kérdező kommentje:
Nah, írjad már, hogy mi votl az exfelességel? Volt már, hogy egyszerre dugott mindkettőtöket? Komolyan érdekel.
2024. jún. 1. 10:46
 39/53 anonim ***** válasza:
76%
Volt, hogy tízen csináltuk egyszerre. Remélem, az iróniát azért egy hozzád hasonló pszichopata is érti. Amúgy ha annyira zavar, hogy tobbedszerre írom le a történetemet, te se először írsz már ki ehhez hasonló szánalmas kérdést ide, amire a normális emberek leírják, hogy örülj inkább, hogy szeretik a gyerekedet...de nyilván nem örülsz, mert te beteg vagy, és csak magadat szereted.
2024. jún. 1. 10:48
 40/53 A kérdező kommentje:
Szeretem a leszbi showt is. Nekem is nyomhatnátok egyet a palid exével.
2024. jún. 1. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!