Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az exem új párja kettesben,...

Az exem új párja kettesben, az anyja nélkül horja programokra a fiamat. Beleszólhatok ebbe?

Figyelt kérdés

Voltak fent már korábban is képek, amiken focizni voltak. Most pedig arról rakott ki képeket, hogy elvitte horgászni, "Első közös horgászás" felirattal, az exem meg olyan felirattal osztotta meg, hogy a "Fiús program", meg alá kommentelte, hogy várlak haza titeket.

Tehát egyértelműen kettesben volt a fiammal.

Én beleszólhatok ebbe, megtilthatom?

2024. máj. 31. 13:26
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
49%

Azért valljuk be, hogy a bíróság nem az apukának ítéli a gyereket többnyire. Oké, hogy a gyereked anyjával off a kapcsolatnak, de a gyerekedet is elveszik kb tőled. Làthatod mondjuk 2 hetente.

Erre a facebook-on az jön veled szembe, hogy egy másik kan a gyereked apja akar lenni, mikor te hiába küzdesz érte oda sem mehetsz.

Hol itt az igazság?

2024. máj. 31. 14:03
 12/53 anonim ***** válasza:
37%
11-es, igazad van. Nagyon szemét dolog az anyukàtól ezt így apuka orra alá dörgölni.
2024. máj. 31. 14:12
 13/53 Derjaderja ***** válasza:
26%

Szerintem illene megkérdezni, én is kibuknék ha a saját párom tudtomon kívül egy idegenrendészeti bízza a gyerekeimet, nem érdekel hogy az a testvére vagy csak 5 perc sem semmi hasonló.

A gyerekem nem lehet sehol senkivel anélkül, hogy arról tajékoztatást kapnék.

2024. máj. 31. 14:26
 14/53 Derjaderja ***** válasza:
29%
Nem idegenrendészet bocs hanem idegenren 😄
2024. máj. 31. 14:26
 15/53 Derjaderja ***** válasza:
22%
Egyébként ha a fent az internetet jelenti, az ügyben lehetne lépni, hogy egy idegen ne rakjon fel képet a gyerekedről.
2024. máj. 31. 14:33
 16/53 anonim ***** válasza:
73%
Ertheto, hogy bant. De a gyereknek jo ha van neveloapja. Ha neked lesz uj feleseged, te is szeretned hogy sajatjakent szeresse a gyereked, nem?
2024. máj. 31. 14:51
 17/53 anonim ***** válasza:
82%
Persze, tiltsd meg, hogy a fiad jól érezze magát. Szerintem is szuper ötlet.
2024. máj. 31. 14:59
 18/53 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem az a baj, hogy a fia jól érzi magát. Hanem, hogy az exasszony meg a párja kirakatba teszi ezt és ezzel komédiáznak- gondolom a gyerek még nem tud dönteni arról, hogy akar-e facebook-ra kerülni, vagy sem.
2024. máj. 31. 15:04
 19/53 anonim ***** válasza:
72%

A"zért valljuk be, hogy a bíróság nem az apukának ítéli a gyereket többnyire. "

Valljuk be, hogy ez erős csúsztatás. A valóság az, hogy 100 apából 99 nem is kérvényezi, hogy nála lehessenek, így pedig nem nehéz az anyának ítélni.

Bíróságon dolgoztam.

2024. máj. 31. 15:51
 20/53 anonim ***** válasza:
41%
19-es hát mert egy apának sincs szíve a gyereket elszakítani az anyjától. Ennyi. De 2 éves kor alatt fel sem merül, hogy ne az anyjáé legyen, továbbá ha pereskednek is a gyerekért ált.az anyának ítélik ha nincs gond.
2024. máj. 31. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!