Az exem új párja kettesben, az anyja nélkül horja programokra a fiamat. Beleszólhatok ebbe?
Voltak fent már korábban is képek, amiken focizni voltak. Most pedig arról rakott ki képeket, hogy elvitte horgászni, "Első közös horgászás" felirattal, az exem meg olyan felirattal osztotta meg, hogy a "Fiús program", meg alá kommentelte, hogy várlak haza titeket.
Tehát egyértelműen kettesben volt a fiammal.
Én beleszólhatok ebbe, megtilthatom?
Azért valljuk be, hogy a bíróság nem az apukának ítéli a gyereket többnyire. Oké, hogy a gyereked anyjával off a kapcsolatnak, de a gyerekedet is elveszik kb tőled. Làthatod mondjuk 2 hetente.
Erre a facebook-on az jön veled szembe, hogy egy másik kan a gyereked apja akar lenni, mikor te hiába küzdesz érte oda sem mehetsz.
Hol itt az igazság?
Szerintem illene megkérdezni, én is kibuknék ha a saját párom tudtomon kívül egy idegenrendészeti bízza a gyerekeimet, nem érdekel hogy az a testvére vagy csak 5 perc sem semmi hasonló.
A gyerekem nem lehet sehol senkivel anélkül, hogy arról tajékoztatást kapnék.
A"zért valljuk be, hogy a bíróság nem az apukának ítéli a gyereket többnyire. "
Valljuk be, hogy ez erős csúsztatás. A valóság az, hogy 100 apából 99 nem is kérvényezi, hogy nála lehessenek, így pedig nem nehéz az anyának ítélni.
Bíróságon dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!