Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lejár a gyedem, a gyest külön...

Lejár a gyedem, a gyest külön intézn kell vagy autómatikusan küldik?

Figyelt kérdés
December 13-án lesz kislányom 2 éves a gyest igényelni kell valamilyen papirokka vagy autómatikusan küldik a gyed után.Nem szeretnék úgy járni mint a tgyás-nál,hogy kiesett 2 hónap,mert tudatlan voltam és nem igényeltem előre!Ha kell akkor kitől kell igényelni?Hol kapok hozzá nyomtatványt?
2010. okt. 29. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
gyed lejárta előtt 1 hónappal legalább meg kell igényelni, hogy folyamatos legyen a juttatás
2010. okt. 29. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A MÁK-tól kell igényelni min 1 hónappal előtte. Vagy bemész kérsz 1 űrlapot kitöltöd beviszed, vagy az interneten is el lehet intézni.
2010. okt. 29. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Kell hozzá a gyerek papirjai, tieid, a neten ha beütöd, hogy GYES igénylés, minden infót kiad, milyen eredeti papirokat kell bemutatnod a MÁK nál, ès a nyomtatványt is ki tudod nyomtatni. Én akkor intéztem, mikor okt.24-én betöltötte a 2 évet, másnap vitte be apu a papirokat. Nem tudom, mikor kapok pénzt.
2010. okt. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!