Mit tehetnék ezzel a dologgal?
Figyelt kérdés
2,5 éves a lányom. A probléma az hogy nem hajlando felvenni rövidnadrágot. A póló, ujjatlan, kisruha nem zavarja de ma felprobaltuk a tavalyi rövidgatyáit és iszonyatos cirkuszban tört ki. Húzta le magáról, sírt hisztizett hogy neki ez nem kell ő a hosszút akarja vissza. :(
Normális ez a viselkedés? Esetleg furcsa lehet neki a sima leggings után? Őszintén nagyon meglepett a dolog. Eddig nem voltak ilyen bajaink. Tavaly simán felvette.
Mit tehetnék hogy megszeresse? Azért nem szívesen járatnám hosszú leggingsben meg pólóban 40.fokos hőségben. :/
2024. máj. 27. 13:31
11/15 A kérdező kommentje:
Én őszintén meglepődtem azon hogy ez ennyire gyakori és általános dolog tud lenni a gyerekeknél. Bevallom kicsit megnyugodtam. :) tény ha belegondolok felnőttként nekem is furcsa a váltás. Néhány napig olyan pucéran érzem magam. Lehet nekik is erről lehet szó. Akkor egyelőre ráhagynom. Köszönöm szépen a segítséget. :)
2024. máj. 28. 08:18
12/15 anonim 

válasza:

1# bármit csináltam vele akkor se vette fel. Magától rájött, látta a többi gyereken, később nem volt vele gond. Mindig más nem volt jó. Pl. sállal és kesztyűvel is csinálta ezt. A sálat ma sem veszi fel.
13/15 A kérdező kommentje:
És akkor te rahagytad 12es? Hogy majd rájön? :D ma már én se hoztam szóba neki. Ha nem nem. 🤦♀️
2024. máj. 28. 13:16
14/15 anonim 

válasza:

Nálunk is ez volt, 2,5 éves a kislányom, hisztizett, hogy nem akar rövidnadrágot csak hosszút. Én is meglepődtem mert tavaj ezzel nwm volt probléma. Hát ráhagytam, kapott vékony hosszú nadrágot. Pár napig tartott és végül elfogadta. Pedig nem egy könnyű eset amúgy 😅
15/15 A kérdező kommentje:
Időközben nekem is sikerült ráadnom már párszor. :) azt mondtam hogy csak akkor pancsolhat a játszón ha rövidnadrágban van. Egyből nem volt ellenkezés.
2024. jún. 15. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!