Mitől lehet ez, mit tehetnénk ellene?
Figyelt kérdés
Az a problémánk,hogy 5 és fél éves kis fiamnak minden este, fürdésnél büdi a bigusa. Nem viszket,nem csíp neki,nem látok rajta elváltozást. Az egyetlen baj ez. Természetesen rendesen meg van mosva. Mindig felhúzzuk, meleg fürdő vízben mossuk, kicsit be is szappanozom a kezem és úgy körbe Mosom neki felhúzva,majd le is öblítjük . Mit használjunk ,hogy ne legyen vissza térő ez a kellemetlen szag. Én arra gondoltam,hogy amikor pisil valamit nem jól csinál és egésznap pang a vizelet ott a fitymánál. De lehet hülyeséget mondok. Apa nem segit,tehát nincs férfi minta, ugyanis egyedül nevelem.2020. ápr. 1. 20:51
1/8 anonim válasza:
Ha csak enyhe vizelet szaga van az normális. A te nunidnak is van nap végére, pedig te törlöd is.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez az hogy nem enyhe hanem,ez az állott erős vizelet szaga van. Anti biotikum gyógyszerhez tudnám hasonlítani a szagot
2020. ápr. 1. 20:59
3/8 anonim válasza:
Mi az a bigus? És 5 éves gyerek miért Veled fürdik?
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, a szappan jó-e. Nekünk, lànyoknak ugye nem jó az intim területekre.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Senki sem mondott olyat,hogy velem fürdik. Csak ott vagyok és segítek neki ha kell. De nem igazán kéri a segítséget
2020. ápr. 2. 10:35
7/8 anonim válasza:
Nálunk nőknél ha csak büdi, de semmi más, akkor az bakteriális fertőzés. Gondolom fiúknál is.
Ha olyan kellemetlen a szag(halra emlékeztet), hogy érzed távolabbról, akkor ahhoz doki kell, nehogy valami nagyobb gond legyen belőle.
Egyen sok áfonyát, ha valami vizeletes dolog lenne, hàtha.
Egy egészséges, tiszta férfinak sem büdös a pénisze, a “kanszag” pedig hormontúltengéskor, kamaszkorban jelenik meg, addig nem kellene érezned semmit, pláne nem távolabbról.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom. De sajnos most nem tudom orvoshoz vinni. Szerencsére nincs olyan nagy vész, próbálom itthon koregálni a dolgokat, esetleg veszek neki tőzeg áfonya teát, hátha segít valamit
2020. ápr. 8. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!