A szomszéd disznót tart mit tehetek ellene mert ablakot nem nyithatunk mert büdös van az udvarra nem mehetünk mert büdös van, mit tehetnénk?
Nem tudom melyik rovatba tartozik ezért ide írtam.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szerintem ahogy az első írta...viszont ha rendbe tartják a disznót akkor túl sok mindent nem tehetnek..ha meg nem akkor felszólítják,hogy tartson rendet a malac körül.
Nekünk a szembe szomszéd morgott mert a mellettünk lévő szomszédnak 2 lova van, azt nem tudom ,hogy ő hol reklamált,de elküldték azzal,hogy a közvetlen szomszéd reklamálhat tehát pl mi. Mondjuk nálunk meg hiába próbálkozott mert mi nagyon jóba vagyunk azzal a szomszéddal és tényleg nagyon rendbe tartja őket,szag nincs,de csípős légy igen :S
Ha ez falun van, akkor természetes. Akinek ez nem tetszik, költözzön városba, ott kisebb eséllyel találkozik állattal.
Ha városban történt az eset, akkor jogos az aggodalom!
Akárhogy is van, először szólj a tulajdonosnak, hogy ganézzon gyakrabban, mert az a probléma!
Nem régen volt a TV-ben,hogy a szomszéd disznókat tart és büdös van náluk.Szaladgáltak minden hová,hogy megszüntessék a szomszédban az állattartást.Ott a hatóság mindent rendben talált és maradt minden a régiben és még a feljelentő döntött úgy,hogy az udvari épített medencéjét is szétbontotta,mert az udvaron lévő szag miatt úgysem tudja használni.A szomszéd meg továbbra is disznólkodhat.
Falu helyen bár ki tarthat haszon állatot,ha az állattartási szabályokat betartja.
Lőrinc telepére is panaszkodhatnak a helyiek,de még Orbán mellette van ,addig ez sem változik,sőt,hogy a botja jobban menjen ,Ő miatta csökkentette a sertés hús ÁFA-ját a kormány.Nem a te érdeked miatt,hogy olcsóbban juss hozzá,a lényed Lőrinc boltja miatt volt és csak a vásárlók is jobban jártak egy ideg.Csak ideig.
A te kérdésedre a válasz, ezek tudatában,a nullával egyenlő az esélyed,hogy elérsz ez ügyben valamit,ami neked kedvező.
https://www.youtube.com/watch?v=lRIVlKFVhXA
Na megvan egy Lőrinces.Ezt teheted és ennyi eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!