Kislányom decemberben volt két eves. Kicsit aggaszt hogy mindösszesen 10 kiló. Nem kevés ez nagyon?
3,5 éves 16 kiló a kisebb lányom...110-es ruhákat hord.
Reggeltől estig eszik. Teljesen normális az alkata
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ. Valóban lehet hogy tulaggodom, nem viszem egyelőre vizsgálatra akkor, én is elkerülném amíg lehet. És én is tudom, ahogy az egyik válaszoló írta, hogy nem szabad egymáshoz hasonlitgatni a gyerekeket, de én is azt látom a környezetemben (sok kisgyerekes barátnőm van), hogy a majdnem egy évvel fiatalabbak tartanak itt kb, a vele egyidosek 13-14 kiló körül vannak. A bolcsiben is o a legkisebb, ott is mérik őket minden hónapban, látjuk a táblát.
No mindegy, látva hogy azért nem kirívó eset, várok a vizsgálatokkal egyelőre. Feleslegesen én se akarom kitenni ennek. Emésztőrendszeri baja nincsen, ezen kívül, hogy a súlya nem igazán nő, panasz nincsen.
Köszi meg egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!