Kislányom decemberben volt két eves. Kicsit aggaszt hogy mindösszesen 10 kiló. Nem kevés ez nagyon?
Nem akarom én hizlalni, én csak keveslem a súlyát. Egy ideje már ennyi és nem változik.
87 cm.
Tudom, mit érzel. Az én kislányom is ennyi idős, szintén 10 kg, 90 cm. Mi tavaly voltunk gasztroenterológián, ott kizárták a glutén érzékenységet. A vérképe jó volt. A gyerekorvos javaslatára elvettük verejték tesztre. Ott nem lett egyértelműen negatív az eredmény, az értéke a szürke zónába esik, így pár hónap múlva meg kell ismételni.
Az étvágya változó, de inkább rossz evő. Energiája viszont rengeteg van, nem is tudom miből. Talán a napfényből.
Egyébként ennyi idősen én is pont ekkora voltam, most meg átlagos súlyom és magasságon van. A férjem meg vékony alkat, bármennyit eszik is.
De akkor is idegőrlő, hogy ilyen lassan hízik. Tudom, hogy nem kell más gyerekhez hasonlítani, de a másfél évesek is nagyobbak nála.
A kislányom 3éves 12kg. Centit nem tudom de 86os pólót és 92es nadrágokat hord. Kis vékonyha és alacsony. Én se vagyok égi meszelő. A nővére viszont 116cm 24kg 5éves.
Változóak a gyerekek nem gondolnám hogy gond lenne azért mert vékony ha egyébként jó étvágyú gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!