Ha az oviban oké minden, akkor..?
10 én kisgyermeknevelő vagyok, és kiskora óta rendszer van az életébe, szabályok, ahogy máshol van egy angyal otthon egy kis terrorista 5 éves.
Kiengedi a gőzt, elfárad.
Nekem az unoka öcsém ilyen, 6 éves és idén kezdi a sulit.
Oviban mint egy angyal, kb az egész ovivsl jóba van és ők is vele, kimondottan 5 vagy 6 legjobb barátja van.
Otthon mint egy kis ördög, veri magát a földhöz, dolbálja a játékokat, ha nem tetdzik neki valami be vágja a hisztit stb.
Ha vendégségbe van ott meg kb attól függ hogy mennyire sűrűn lássa őket és menyire ismerik egymást..
Egy átlag gyerek ilyen és ez szerintem tök normális. Én is ilyen voltam mikor gyerek voltam, de az évek során már felnőttem és már dolgozok és még mindig vannak ilyen "hisztirohamaim" de már azért nem vágom magam földhöz és nem dobálok semmit, hanem "megtanultam?" Kezelni mint egy átlag felnőtt. És nekem is szokott olyan napom lenni, hogy jobb ha egyedül hagynak és nem szólnak hozzám, de ez is teljesen normális minden embernél.
További szép napot mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!