Anyukám kalauz volt, én évekig azt hittem kalóz volt, egyszer rákérdeztem, hogy ok hogy kalóz volt, de akkor csak lekötötte a szemét és nem volt semmi baja a szemének😂😂
Itt tudtam meg, hogy ő nem kalóz volt😂😂
2024. ápr. 29. 20:58
32/55 anonim válasza:
Azt hittem régen nem voltak színek, hanem minden fekete-fehér volt. Kérdeztem a szülőket, nagyszülőket hogyan élték meg hogy megjelentek a színek, egyszerre jöttek vagy külön stb.
Kicsit megzavartak a régi fekete-fehér filmek és az újabb színesek :D
2024. ápr. 29. 21:11
33/55 anonim válasza:
Tök sokáig hittem azt, hogy a hirdetések végén, mikor azt írják, hogy "Érd" és a telefonszám, akkor az a meghirdetett dolog Érden van. Fel sem merült bennem, hogy miért van minden Érden... 😄
2024. ápr. 29. 21:16
34/55 anonim válasza:
Mikor 5-6 éves voltam folyton a bátyámék kinött ruháját kaptam meg persze nagy volt.
Egyszer anyu mondta hogy "megesz téged ez a póló" . Nos én ezt komolyan is gondoltam és
Onnantól kezdve nem voltam hajlandó felvenni azokat a ruhákat mert megesznek 🤣
2024. ápr. 29. 21:39
35/55 anonim válasza:
Az újságban a gyászrovatban a halálesetek végén gyakran az van: "a gyászoló család"
Én ezt következetesen mindig GÁZOLÓ családnak olvastam, és nem értettem, miért hal meg ennyi ember gázolásban, és miért a gázolók adják fel a hirdetést a halott rokonai helyett. 😃
2024. ápr. 29. 21:39
36/55 anonim válasza:
Az óvodában láttam hátulról, ahogy egy kisfiú pisil és valamit fog a kezével. Én is kedvet kaptam az állva pisiléshez, de nagyon szomorú lettem, amikor észrevettem, hogy nekem nincs mit megfogni.
2024. ápr. 29. 22:00
37/55 anonim válasza:
7 és 9: De ismerős! Én még azt is levezettem, hogy akkor a kutya a férj, a macska a feleség és ha lányuk születik, macska lesz, ha fiuk, akkor kutya. És azért van az, hogy némelyik kutya jól kijön a macskákkal, némelyik pedig veszekszik velük, mert a házastársak között is vannak veszekedősek és békések is. Aztán egyszer láttam "csuklós kutyát", ami romba döntötte az elméletem :).
2024. ápr. 29. 22:33
38/55 anonim válasza:
A szalmit szalálminak mondtam sokáig. És a gyrosra azthittem gyors, csak elírták.
2024. ápr. 29. 22:37
39/55 Truest válasza:
Azt hittem azért fúj a szél, mert a fák mozgatják a levegőt. 🙈
2024. ápr. 29. 22:49
40/55 anonim válasza:
Egyszer tudatosult bennem,hogy mindig dobogni fog a szívem és lélegeznem kell. Ez a tudat nagyon zavart sokáig. Nem akartam érezni. Tudni kell,hogy gyerekkoromtól gyors pulzusom és szívritmuszavarom van. Talán ez is közrejátszott benne,hogy mindig éreztem a szívem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!