Van valami amiről gyerekként máshogy vélekedtél (akár butaságot vagy mókásat gondoltál), de rájöttél hogy nincs igazad? Elmondod mi volt az?
Azt hittem,hogy a mókus legalább németjuhász nagyságú. Végtelen csalódás volt az első élő mókus,hogy milyen pici..
Valószínűleg a Misi mókus című diafilm sűrű otthoni vetítése volt az okozója.
Szentül hittem rettentő sokáig, hogy helyesen "targonyának" kell hívni a tarhonyát, és folyton elírják a menzán. 😂
Illetve azt hittem, hogy apukámnak, ami volt serlege, valami sport eseményről, rendesen színaranyból van, és mi gazdagok vagyunk.
Ja, bocs volt egy. A többiekről jutott eszmbe. Azt hittem, a birka és a kecske, ugyanaz az állatfaj, csak a birka a lány, kecske a fiú, mivel neki van szarva 🤷🏼♀️
A Hupikék törpikék Törppojácáját lánynak hittem, és össze is vesztem az iskolatársakkal ezen. 😄 (kb. 7 voltam)
A darás tésztát sokáig darázstésztának mondtam, de nem értettem, mitől darázs 🤣
Azt hittem, az őz az anyuka, a szarvas az apuka. Sokáig nem tudtam, hogy nem egy faj. A tyúkot és a kakast viszont külön fajnak hittem :D
Nem tudtam, hogy van hüvelyem is.
Azt hittem, hogy a mama este megeszi a fogsorát és reggel újra kinő neki :D (műfogsora volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!