Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor fog játszani/érdeklődni...

Mikor fog játszani/érdeklődni más gyerekkel/után?

Figyelt kérdés

Kislányom 17 hónapos. A játszón, a játszóházban, eljátszik egyedül,meg legtöbbször fogja a kezem,és húz, ahova menni szeretne. A többi gyerek nem érdekli...

Baj?

2010. okt. 27. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Az enyém 9 hónapos és már most imádja a nagyobb gyerekeket. Mindig odamászik hozzájuk. A nagylányom is ilyen volt. Esetleg kérdezz meg egy szakembert, vagy több bátorításra van szüksége.
2010. okt. 27. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem baj.

a legtöbb gyerek - kivéve aki nem extrém közösségi szellem- nem játszik el a többi gyerekkel két és fél három éves koráig sőt vannak akik még akkor se .

ovis gyakorlaton láttam..

2010. okt. 27. 13:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Amikor kisebb volt, Ő is ment oda más babákhoz , most meg ha valaki közelít hozzá, bújuk hozzám..
2010. okt. 27. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:

attól is függ, hogy acsaládban mennyire vannak kisgyerekek. náluk van két unakatesó, így alányom máár kicsinek edzett volt. a nagyobbakkal mindig jól elvan, a saját korosztályával még csak-csak, a kisebbeket nem szereti. (féltékeny).

Szóval az a jó, ha társaságban van már kicsinek is, ha ezt nem tudod, akkor barátzokk össze kisgyermekesekkel, akikkel néha összejártok. A játszón, meg a játszóházba nem is fog odamenni senkihez.

2010. okt. 27. 13:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Összejárunk néha más picikkel, de mostanában velük sem szeret. Van két unokatesó (nagyok: 9, és 12 évesek ), Őket imádja!
2010. okt. 27. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez attól függ hogy mennyit vagytok kisebbekkel. AKiket írtál már nagyok szerintem. Nálunk a családban vannak kicsik, sokat járunk más gyerekesekhez, 19 hónapos a kislányom és majdhogynem megbolondul itthon egyedül velem. Barátkozós természet, de csak a gyerekekkel. Elejétől fogva sokat vagyunk gyerekek között. De ez miatt ne aggódj, lesznek neki is kis barátai de majd később.
2010. okt. 27. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam mindig szerette a társaságot. De 2 éves korig csak egymás mellett játszás van szerintem együtt még nem tudnak. Most 28 hónapos és kb. 2 hónapja mondja, hogy megyek játszani a barátommal. Akkor se végig együtt játszanak.
2010. okt. 27. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális életkori sajátosság!

Nem véletlen, hogy az ovi 3 éves kortól van, addigra érik meg a gyerekekben a kortársak iránti igény.

Most még Te vagy a partnere mindenben, így a játékban is. Nagyon jó, hogy eljártok gyerekek közé, így hozzászokik a jelenlétükhöz, de ne erőltess nála semmit, amint megérik rá, érdeklődni fog a többiek iránt:-)

2010. okt. 27. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!