Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 23hós fiam most kezd érdeklödn...

23hós fiam most kezd érdeklödni a bili irànt. Nem baj, hogy jön a hideg? Pròbàlkozzak?

Figyelt kérdés
Eddig visitott,ha rà akartam ültetni, ha mondtam,hogy pisiljen bele, vagy csüccs rà, mèg ruhàban sem volt hajlandò. Igy rövid idöre feladtam. De egyik este felemeltem a wc fölé és simàn pisilt egyet, mire én eljàrtam egy visitòs-ugràlòs pisitàncot, ami olyannyira megtetszett neki,hogy ujra és ujra rà kellett ültetnem,csakhogy làssa,hogy ugràl anya:) tegnap vettem egy bilit, ma reggel simàn belepisilt, mutatta,hogy ràülne. De ez hogy fog menni mackògatyàban meg bugyiban?eddig mindig meztelen popóval próbàlkoztunk,de kezd hideg lenni....hogy csinàljam? Mikor vettem le a pelust? Dèlelött,dèlutàn? Segitsetek, tapasztalt anyuk:)!
2010. szept. 7. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan kezd el a biliztetést, ha a gyerkőc már készen áll. Otthon gondolom, ha tényleg hideg van bekapcsoltaok fűtést. Balesetek meg mindig előfordulhatnak. Figyelni kell és kicserélni a ruhát. Esetleg bugyipelus amíg biztos nem lesz a dolog, az le meg felhúzható mint a kisbugyi. Fiam miután kitalálta, hogy ráül a bilire 3 nap után már akkor se akart pelust, ha a városba mentünk. (előtte meg a bili látványától is ordított :) ) Ja és akkor tanulta meg letolni a nacit és bugyit majd fel is húzta miután végzett. :)
2010. szept. 7. 15:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Elnézést a béna kérdésért, de milyen a bugyipelus? Komolyan nem tudom!
2010. szept. 7. 16:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Mint az úszópelus? Mert attól ordit csak igazán, ha közelitek vele:(
2010. szept. 7. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Anyós szerint télen felesleges próbálkoznom...
2010. szept. 7. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Három gyerekem februárban,egy szeptemberben lett szobatiszta.Ha megérett rá,akkor rövid idő alatt szobatiszta lesz,nem kell megvárni a következő nyarat.
2010. szept. 7. 18:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor próbáljuk ügyesen tovább:)
2010. szept. 7. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Most néztem vissza a kérdést. Igen, a bugyipelus olyan mint az úszópelus, legalábbis nagyon hasonló. Szerintem , ha nem tetszik neki ne eröltesd. A biliztettés pedig szerintem nem évszaktól, hanem gyerektől függő dolog. :) Sok sikert! Első voltam.
2010. szept. 7. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Most is levettem a pelust majd 10 perc mulva mutat a kukijára, hogy pisilni kell. Meg vagyok lepődve, mert nem nagyon beszél mèg, pár szót, mindent mutat csak, de azt maximálisan:)
2010. szept. 8. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!