Elkezdett kisfiam érdeklődni a vécézés iránt, hogyan tovább?
Most 22 hós. Bilije van egy ideje, de nem szereti, így hagytuk. De a bölcsiben elkezdte utánozni a nagyfiúkat, ezért most vettem egy vécészűkítőt, és eddig akárhányszor ráültettem, belepisilt, és nagyon örült.
Akkor most hogyan tovább? Adjak rá bugyit és ültessem a vécére kétóránként? Vagy inkább még várjak pár napot, hátha megunja.
Szóval ki hogy csinálta?
Én hasonló stádiumban kétóránként ráültettem. Így mindig volt sikerélmény. Nekünk a kaki később sikerült, talán kicsit megijedt tőle amikor először látta.
Sok sikert nektek!
Ez engem is érdekelne,mert nekem 29hós-bár nem bölcsis,de bilire nem hajlandó ülni ,van wc szűkítőnk eljátszunk ruhában,hogy kell ráülni ,de nem hajlandó letolni a gatyót és levenni a pelust...ordít ha már nyúlok felé,így nem erőltetem.Tetszik neki,hogy kell lehúzni,megbeszéltük csinálunk együtt olyan lehúzót amit ő i le tud húzni majd..és kéket,mert azt szeretne:)
kb idáig jutottunk.Most vettünk neki up &go pelust ha elfogy a hagyományos olyat fog már kapni és kénytelenek leszünk valahogy elkezdeni..csak már megfigyeltem,hogy sokszor ragaszkodik a megszokott dolgaihoz..így még a ruhatár váltása is nehéz..szval nem egyszerű..
A lelkesedés nálunk is kicsit alábbhagyott, de az esti fürcsi előtt mindig szívesen belepisil a vécébe.
Asszem ennél tovább most nem is megyünk. Mivel még legtöbbször nem szól esemény előtt, úgyse lenne értelme nagyon erőltetni. (Ha mégis szól, és megkérdezem, hogy szeretne-e a vécébe pisilni, tiltakozik.)
Nos, mivel hétköznap csak délután van velem, illetve hétvégén is sokszor vagyunk vendégségben, maradunk a fürdés előtti vécébe pisilésnél, illetve pelenkázásnál is meg szoktam kérdezni, hogy akar-e vécébe pisilni egyet, és ha nem tiltakozik, akkor ráültetem, és belepisil.
Amikor elkezd majd szólni, akkor veszem elő a bugyit, most amúgy is elég zavaros időszakunk van, nem akarok nagyon bekavarni. :)
De köszi a tippeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!