Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm. Egy osztálytársam elkezdett érdeklődni iránta. Mit csináljak? Üssem le?
Mint a sz@rt!!!!!!! Hülye vagy ???? Mire vársz még ???
A barátnődet úgy veszik el tőled,hogy te azt végignézed-.-
Gondolkozz már !!!!!!!! Nekem most pont ugyanaez a bajom,de én már intézem is azt a kis buz! gyereket !!!!
Hajrá Sok szerncsét
ne üsd le :)
lehet, hogy bnőd kicsit csalódna benned..
különben is ha bnőd veled van nincs félnivalód. nyugodj meg. max figyelmeztesd a gyereket, hogy állítson.L18
12:12 es vaygok
Rám hallgass már ne ezekre a csöves nyálakra!!!!
Feltesez egy kérdést
Mitől lennél jobban ?
Elmondanád a gyereknek,hogy hagyja békén a bnődet és akkor rájön,hogy egy sz@r vagy és csak beszélgetsz nincs semmi félnivalója vagy
Odamész acélbetétes,boxer csatt a fejbe :) Hidd el leszáll majd ról.
Lehet,hogy a csajod ki fog akadni,de nem fog eldobni,sőt még jobban is fog szeretni mivel melletted biztonságban van.....
Gondolkozz
Üsd le. Utóhatás:
Feljelentés. Súlyos testisértés, könnyű testisértés, attól függ mennyire ütöd meg. Aztán "Let's go to the" javító, vagy börtön egy pár évre, sallala...
12.13as vagyok.
kur.vára nem arra gondoltam, hogy szépen beszélgess vele. hanem vmi olyasmira hogy: állítsál magadon baz.dmeg, mert ha nem szétlesz ba.szva a fejed. kb...
de felőlem agyonverheted aztán mehetsz börtönbe.
bár szerintem nem vagy 18, azoknak több esze van.
Velem ugyanez volt..Csak én lusta voltam értemenni..Lehívtam egy este..A bnőm is..Nahmondom lelehet koppanni...Mégegyszer meglátom,hogy a bnőm körül ólálkodsz agyonütlek te kötsög fax..
Kapott egy nagy öklöst..Azóta nem hallottam felőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!