Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátnőm. Egy osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm. Egy osztálytársam elkezdett érdeklődni iránta. Mit csináljak? Üssem le?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

12:12 es vagyok

Nem fogsz börtönbe menni,mert leütsz vkit.

Am is a lényeg: fájjon,de ne láccódjon:)

Egyébként is mi az,hogy 18évesnek több esze van ? :O

18 év fölött nem szabad megvédeni a csjodat ?

Érdekes

2010. aug. 5. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Üss. Vannak dolgok amiket kulturáltan nem lehet megoldani. Persze jönnek majd a szövegek, hogy ha a barátnőd szeret akkor majd ő elhajtja, meg nem áll vele szóba stb stb... csakhogy a nők nem így működnek, evolúciós ösztön hogy az erősebbre hajtanak, és valahol mindig megmarad majd benne hogy te nem harcoltál érte.

Ez - még ha az a srác le is kopna - zavarni fogja, és egy idő után maga állít olyan helyzetek elé, hogy kiprovokálja hogy igenis védd meg őt, küzdj meg érte. Enélkül nem fogja magát melletted biztonságban érezni. Ha meg akarod menteni a kapcsolatot, lépj időben. Nem kell pépesre verni a srácot, de az fontos, hogy egyértelműen mutasd ki, hogy te megvéded a párod, és te vagy az erősebb. Ha egyből behúzza a farkát és elkotródik, akkor már felül is kerekedtél rajta, akkor akár már megütni sem kell, de fontos hogy a fölényed egyértelműen, a barátnőd szeme előtt legyen nyilvánvaló.

2010. aug. 5. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:

mivel fiatal vagy még, előbb utóbb úgyis szakítasz vele.

úgyhogy próbáljátok például hármasban élvezni a dolgot.

neki is jól esik ha két lány kényezteti (nem szexre gondolok), és nektek is jó hogy nem vesztek össze!

hajrá

2010. aug. 5. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Adj neki! =DD
2010. aug. 5. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Leütnéd? Szerintem rossz ötlet.

Egy haverom pont így szokott csajozni. Tetszett neki egy lány, akinek barátja volt. Mit csinált? Szándékosan küldte a jeleket a lánynak, úgy hogy a srác is látta ezt. Egyszer odament hozzá és leütötte a barátnője szeme láttára. A lány szakított a barátjával és egy hónap múlva összejött a haverommal. Ez egy éve volt és még most is együtt vannak.

Szóval nem minden lány a vadállatokra hajt, vannak sokan, akik pont sajnálatból szakítanak, ha a párjuk csak így a semmiért megüt valakit, mert sajnálják azt, aki megütötte.

2010. aug. 5. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én igy jártam 1 hete kb és már sajnálom,hogy nem ütöttem le az osztájtársam.Te ne kövesd el ezt a hibát.HARCOLJ!
2010. aug. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!