Másféléves kislányunk elkezdett érdeklődni a nemiszervek iránt. Főleg az apjáé iránt, mert neki másmilyen van (? )
Én azt mondtam,hogy az Apa himbilimbije- hogy ne keverje a kukit a kukkival :-),és hogy Apa azzal pisil,állva,míg Neki nunija van,azzal pisil ülve. Olyan édes volt,amikor mondta hogy "Apának hibi-libije van,Szisszitének,meg netem,meg neted nuni" :-)
Meg mutatta,hogy Apa hogy pisil állva :-) Nagyon muris volt!- lassan 2,5 éves,és már kinőtte.
2,5 éves lányomat együtt szoktam fürdetni a fiammal. Egy nap apa fürdette őket, és kétségbeesve kiabált utánam. Már azt hittem, hogy valami nagy baj van.
Megyek be a fürdőszobába, és a lányom nagy bánatosan mondja nekem:
-Apának van fütyije, a babának is van fütyije, csak nekem nincs, valami baj van!
Apa ezt nem tudta lereagálni. De ezek szerint a lányom már korábban is kifigyelte, hogy kinek mi van. Én erre mondtam neki, hogy nincs semmi baj, anyának sincs kukija. Ez normális dolog, a fiúknak van, a lányoknak nincs. Ezzel megnyugodott, és azóta sem firtatta. Ez a péniszirigység dolog szerintem hülyeség. Én nem emlékszem, hogy kislány koromban szenvedtem volna tőle. Esetleg a középkorban, amikor nem beszélték ezt meg az emberek.
Jobb ha ilyenkor tanulja meg, hogy neki és az anyukájának, mint a többi lánynak puncija van, a fiúknak, mint az apukája is, fütyije.
Tessék, ez a legfrissebb cikk a témában. Tegnap olvastam.
Köszi, elolvastam. Csak első baba és nem tudtam, hogy kezeljem, amikor "üldözi" az apját a wc-re, fürdőbe és kukucskál :)
De majd leszokik erről, ha már nem lesz érdekes.
Még nem beszél, csak mi mondjuk neki hogy fütyi, meg nuni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!