Bölcsődei jelentkezéskor miket szoktak, kell megkérdezni, érdeklődni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi nem jut eszembe :D persze sok mindenre kíváncsi vagyok, de igazából magam sem tudom mi az ami tényleg fontos, mit kérdezzek, mit kéne tudnom, hogy megy az egész.2011. ápr. 3. 09:19
1/2 anonim válasza:
Jelentkezéskor még esélyed sem lesz sok, hogy kérdezősködj. Amúgy egész egyszerűen ha van rá esélyed, hogy válogass, inkább csak nézz körbe, hogy szimpatikus-e amit látsz. A többi sajnos úgyis csak élesben fog kiderülni. Pl.: nálunk egy fiatal gondozónő tartotta az első szülőit. Még meg is voltam győződve arról, hogy milyen jól fogunk vele járni. Aztán mikor a gyerek elkezdte a bölcsit egy édesanyám korabeli gondozónőhöz irányítottak. Még csalódott is voltam. Hát azóta megismertük mind a kettejüket. Hálát adok az égnek, hogy így alakult... Amúgy célszerű megkérdezni a bölcsőde napirendjét, hogy fel tud készíteni a gyermekedet rá. Talán ennyi.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Bölcsődében vagyok gondozónő. Nálunk inkább mi szoktunk kérdezni:) A szülő ugyanis ha akar, beülhet egy egész napra a gyerkőcével, hogy megnézze hogy telik egy nap a bölcsiben. A leggyakoribb kérdések a szülőktől:
-Milyen felszerelés kell a gyereknek?
-Mennyi idő a beszoktatás és hogyan zajlik?
-(ha kisebb a baba): Megoldható-e hogy kétszer aludjon egy nap a gyerek?
-Probléma, ha csak turmixolt ételt tud enni a gyerek?
És hasonlók. Te ismered a babádat, a napját, ennek függvényében kérdezd meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!