Milyen tusfürdőt használtok 2 év körüli kisgyereknél?
Figyelt kérdés
Milyen vált be,ami nem száritja a bőrét?2010. okt. 26. 12:18
11/20 anonim válasza:
Elnézést a kérdezőtől...
Kedves 77 %-os! Nem azért lettél lepontozva, mert szerinted nem jó a gyógyszertári fürdető, hanem a stílusod miatt. Normális hangnemben is meg lehet fogalmazni a véleményedet.
13/20 anonim válasza:
Babylove (DM) és Gabi krémes tusfürdő babáknak.
15/20 anonim válasza:
azért mert ki mertem ejteni a számon a "sz.r" szót???!!!
nem hiszem el...
vannak itt sokkal trágárabb válaszok is, én meg ezt egy TÁRGYRA mondtam, nem egy emberre...
mindegy.
16/20 anonim válasza:
Babylove. Egyébként én sosem használtam a gyógyszertári fürdetőt, ki se váltottam. Barátnőmnél láttam, már akkor megutáltam, ő is utálta, el se használta. Na mindegy, kicsit kitértem. Szóval nagyon jó még a Neogranormonos is.
17/20 anonim válasza:
21.59-es vagyok. Van vele tapasztalatom is, amikor allergiás lettem egy deora, azt kaptam.Szörnyű, csúszik, alig lehet lemosni.Az tény, hogy nagyon gyorsan helyrehozott. Hála istennek kisfiamnak nagyon jó a bőre, nem volt sose problémánk.
18/20 anonim válasza:
20 hónapos, és Gabit használunk, születése óta. A gyógyszertári szerintem fürdetésre teljesen alkalmatlan (sose használtam, az első itthoni fürdetésnél kipróbáltam, de másnap elővettem a Gabit), viszont szuper hidratáló, fürdés után vékonyan azzal szoktam bekenni a lányom bőrét, ha száraznak érzem, plusz az én kiszáradt kezemet is rendbehozta. Persze szerencsém van, nem érzékeny a bőre, ha az lenne, nyilván nekem is meg kéne gondolnom, hogy mivel fürdetem.
19/20 anonim válasza:
Johnsons esti fürdetőt,Gabi esti fürdetőt,Dm-es Babylove-ot is próbáltuk már.Mindegyikkel meg voltam elégedve.
20/20 anonim válasza:
Én inkább magamra használom a gyogyszertarit, ha száraz a borom, vagy arclemosonak. Agyereknek csak ritkán. Legtöbbször semmit nem kenek a gyerekekre, minek? Az alsó tájakat baba szappannal vagy baba furdetovel mosom nekik, a többi részre elég a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!