Milyen tusfürdőt használtok 2 év körüli kisgyereknél?
rossmannosat, Babát, dm-eset, johnson'st
a gygyszertári sz.rt már kb. 3 hónapos kora óta nem használom. krémmel nem lehet babát tisztítani.
Hogy te nem tudod azt a sz@rt használni, nem azt jelenti, hogy nem is lehet.
Amúgy meg egy 3 hónapos baba rettentően koszos tud ám lenni :-)
mi vagy a gyógyszertárit használjuk vagy a DM-ben kapható alverde olajos fürdőt. Nagyon- nagyon szép tőle a bőre a kisfiamnak, szerintem nagyon jó és bio.
Mást még nem próbáltunk, mert neki is elég száraz bőre van, így a bőrgyógyász külön kiemelte, hogy ne használjunk még tusfürdőt.
de tudom használni, csak szerintem sz.r. ennyi.
meg azért egy 3 hónapos baba bőrén is van ez-az, amit alaposan le kéne mosni...
jó, 3 hónaposan még ok a gyógyszertári, de azért 2 évesnek már minek?!
ezt nem hiszem el.
utálom a gyógyszertári krémet, sz.rnak, haszontalannak tartom, főleg 2 éves GYEREKNÉL, erreföl lepontoznak.
azt ki nem sz.rja le, hogy válaszoltam is a kérdésre, ugye?
ha valakinek "eltér" az átlagtól a véleménye, az már csak rossz, lepontozandó lehet, igaz?!
megáll az eszem!
Én a gyógyszertári fürdetőt használom, és megmondom miért.
Kb. 1 hónapja vettem a DM-ben egy német gyerekeknek szánt tusfürdőt, s a gyermekem bőre totál kiszáradt, szinte sebes lett. Először azt hittem, ekcémás, de adtam egy esélyt magunknak mielőtt orvoshoz vittem volna, és áttértem a gyógyszertári fürdetőre + fürdés után kentem a pocakját Sudocremmel. 3 nap alatt rendbe jött. A gyógyszertári szépen védi a babák bőrét, a boltit pedig akárhogy is nézzük kemikáliák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!