Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viselkedik így ha...

Miért viselkedik így ha hazajön az apukájától?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Az lenne a kérdésem/problémám, hogy a kisfiam (3 éves múlt) ha hazajön az apukájától teljesen kivan cserélve. (Egyéve nem vagyok együtt az apukával.) Hazajön undokoskodik velem, olyanokat mond amiket máskor egyébként sosem. Ilyen például, hogy "csúnya vagy", "nem szeretlek". Van hogy utána bocsánatot kér, de akkor is rosszul esik. Aztán nem fogad szót, ha valamit kitalál és én nemet mondok, akkor egyből csapkod, rám kiabál. Másnap mintha mi sem történt volna, ugyanúgy viselkedik mint máskor. Mitől lehet ez, és mit tudnék tenni?
2024. márc. 17. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

"A pszichológus azt mondta, hogy mivel az apukája sosem vette ki a részét a gyereknevelésből így ő könnyen veszi a válást."

Ilyen pszichológust messzire el kell kerülni.

2024. márc. 17. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

#9 és #11:

Megnyugodtam, hogy akkor nemcsak én akadtam fönn ezen a pszichológusi véleményen.

2024. márc. 17. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
Biztos, hogy lehallgatnám. Apuka ügyesen neveli ellened. De szerintem ne aggódj emiatt, a férfiak nem sokáig szokták a jóságos apucit játszani. Rövidesen lelép és nem fogsz róla többet hallani.
2024. márc. 17. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
"A pszichológus azt mondta, hogy mivel az apukája sosem vette ki a részét a gyereknevelésből így ő könnyen veszi a válást." nagyon buta ez a pszichológus, ha ilyeneket mond. már hogy venné könnyen a válást??? számára az apja akkor egy vadidegen gyakorlatilag. vele biztos fegyelmezettebb, tartja magát, és veled, akivel NORMÁLIS kapcsolata van, elengedi magát, kiengedi a frusztrációt, esetleges félelmet stb. a gyereked tök normálisan viselkedik, a pszichológust viszont sürgősen cseréld le, mert fogalma sincs, miről beszél.
2024. márc. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!