Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet olyan esetben...

Mit lehet olyan esetben csinálni, ha a gyerek minden bent töltött nap lázasra hergeli magát?

Figyelt kérdés

Lázasan haza kell küldeniük és csak orvosi igazolással mehet újra. A dokink szerint láz után 3 lázmentes napot várni kell...

Az oviban aranyosak a gyerekek és a nevelők is. Már nem tudom mit csináljak.

2024. márc. 13. 06:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mikor megyek érte lázas, amint meglát és tudja, hogy megyünk haza, abbahagyja, és mire a buszhoz érünk már semmi baja. Ismerem. Otthon is próbálja ezt néha előadni, ha nincs kedve valamihez és megvezethető rokonnal van.

A pszichiáternek is bemutatta már. Kb 20 perc sírassal eléri a 38-at. Az oviban a 39 kb 4 óra sírással jön össze. Számomra az is elképesztő, hogy "parancsra" tud rendes könnyekkel sírni ráadásul tartósan. Amikor lázasodás a cél, akkor fújtat és erőlködik közben. Nem tudom, hogy pontosan miként csinálja.

A dokink a covid óta szigorúbban veszi a lázat. Előtte amíg nem ért célt ezzel nem is nagyon csinálta már az oviban, most viszont 1 nap bent 3 otthon.

2024. márc. 13. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt már MRI vizsgálata? A helyedben elvinném. Mind a hőszabályozás, mind az érzelmek szabályozása az agy hipotalamusz részén van. A 4 óra sírás már túlmutat egy mezei ADHD-n. Én biztos arra gondolnék elsősorban hogy félrediagnosztizálták. Én elhiszem hogy fel tudja mérgelni magát 39 fokosra de ez akkor sem normális. Az alaphőnkhöz képest fél fok ingadozás a normális. Szerintem valami miatt a "hisztire" a szervezete lázzal reagál. Ha azt mondja egy neurológus hogy ez lehetséges, akkor írjon róla papírt az óvodának/iskolának.
2024. márc. 13. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Na és a pszichiáter miért nem ad egy igazolast arról, hogy a gyereknek semmi baja, csak hisztizik, azért lazas?
2024. márc. 13. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
Jaj basszus, te vagy az, akinek múltkor hányásig hergelte magát a gyerek? Ugyanez a sztori, csak hányással...
2024. márc. 15. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!